Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Kuka, en la Biemh 2008
Pavelló 6 • Estand B-37 / C-38

Kuka, a la Biemh 2008

Redacció MU18/02/2008

18 febrer 2008

En el camp de la robòtica, Kuka participa en el biennal en el pavelló 6 l, stand B37/C38, amb una àmplia mostra dels seus productes: el model Titan, 'el robot més fort del món', segons la companyia, que ha entrat en el Llibre Guiness dels rècords. Presenta també el robot KR 5 arc, un pes lleuger dinàmic i de gran flexibilitat, i el robot KR 5 arc HW (Hollow Wrist). Aquest últim és l'especialista en la soldadura amb gas de protecció.

Titan, 'el robot més fort del món'

Amb una capacitat de càrrega de 1.000 quilograms i un abast de 3.200 mm és el robot industrial de 6 eixos més gran i del món, segons la signatura. Per Kuka això suposa no només una mostra més de la seva força innovadora, sinó a més, l'entrada en el Llibre Guiness dels Rècords. Per a molts clients, el robot titan obre nous horitzons, trobant aplicació en totes aquelles tasques d'automatització en què es requereix força, abast i precisió.

El robot 'titan' de Kuka ha estat concebut per al més pesat. Per això es trobarà treballant en la indústria dels materials de construcció, de la fosa o d'automòbils. Ell només pot traslladar carrosseries d'automòbil completes.

Fins ara es necessitaven per fer-ho almenys dos robots juntament amb cinemàtiques especials i aparatoses concebudes per a càrregues pesades. En la indústria dels materials de construcció, el robot titan pot assumir les tasques d'una grua, que pesa bastant més, i elevar segments d'escales de formigó. Per a aquest campió no suposa cap problema aixecar cristalls de gran gruix o grans peces de fosa. I tot això gràcies a la seva força i estabilitat sense minva de precisió ni exactitud. Quan està estès, el robot fa més de quatre metres. El seu predecessor, el KR 500, que no li té res a envejar en força, sembla gairebé petit i delicat en comparació amb ell.

KR 5 arc i KR 5 arc HW

Presenta també el robot KR 5 arc, un pes lleuger dinàmic i de gran flexibilitat, i el robot KR 5 arc HW (Hollow Wrist). Aquest últim és l'especialista en la soldadura amb gas de protecció.
Imagen

KR 5 arc: funcionalitat i flexibilitat

Gràcies a les seves reduïdes dimensions, el robot KR 5 arc es pot integrar, pràcticament, en qualsevol concepte de cèl·lula, ja que necessita molt poc espai. Tant si es col loca a terra com penjant del sostre, el robot KR 5 arc duu a terme totes les seves tasques ràpida i eficaçment amb una precisió de trajectòria sorprenent i amb una zona de treball de més de 1.400 mm. El seu disseny compacte el converteix en una solució econòmica. Sense anar més lluny, té la mateixa nina estilitzada que el seu germà gran, el robot KR 6. La brida i els punts d'unió per al muntatge de la unitat d'avanç del fil són idèntics.

KR 5 arc HW

L'empresa Kuka Roboter presenta l'especialista absolut en la soldadura amb gas de protecció: el robot KR 5 arc HW (Hollow Wrist). Aquest nou tipus de robot incorpora una sèrie de funcions que el fan molt especial. Un exemple d'això és l'alimentació de mitjans integrada en el braç.

El manteniment no suposa cap problema

Com no podia ser d'una altra manera, el robot KR 5 HW - igual que el KR 5 arc - ho mesura tot amb precisió absoluta i resulta perfecte per al treball en equip. Les dues noves incorporacions de Kuka comparteixen una metodologia de treball ràpida i precisa. Amb un pes propi de tan sols uns 120 kg, aquests dos robots són més dinàmics que els de la majoria dels competidors. En relació amb els cicles de manteniment, els nous robots d'Kuka també van per davant.

El canvi d'oli es realitza sense problemes en tots els eixos, però només cal fer-ho cada 20.000 hores.

foto

Empreses o entitats relacionades

Kuka Iberia, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    08/10/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    01/10/2024

Enllaços destacats

TechsolidsAsociación Española de Recicladores Recuperadores de Papel y CartónAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis