Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Centrotécnica presenta un amplio catálogo de novedades en Equiplast 2005

Centrotécnica presenta un ampli catàleg de novetats a Equiplast 2005

01/11/2005
Centrotécnica presenta una gran quantitat de novetats de les seves representades:

Italtech

Les injectores produïdes per Italtech neixen d'un projecte savi i cura, orientat a l'ús de components estàndard, amb evidents avantatges econòmics per als transformadors, i amb l'aplicació de nombroses innovacions, com és el sistema de control Alfa 6 i el perfil dels eixos dedicats a la transformació de materials amb elevades característiques. Per no parlar de l'ús de motors elèctrics regulador per inverters sobre la claveguera de plastificació amb avantatges rellevants en termes d'estalvi energètic certificat, major productivitat i reducció de l'impacte mediambiental. Italtech proposa avui en dia, línies de producte, tant amb tancament a genollera com a tancament hidràulic, del tipus 2 plats.

La màquina presentada a Equiplast 2005 de la sèrie KS, té 1.300 t de força de tancament i incorpora els últims avenços en el tipus de tancament 2 plats, d'alta velocitat i eficiència. Munta un conjunt plastificador especial per injecció de PP amb fibra llarga, motor elèctric en la càrrega i inverters, el que la converteix en una de les màquines de menor consum energètic del sector.

Imagen

Boy

De la mà de l'agent exclusiu de BOY a Espanya CT Servei, SA, BOY mostrarà 3 màquines d'injecció que suposen una novetat, per la seva aportació tecnològica.

Les aplicacions mostrades en les màquines BOY 12A, BOY 55M i BOY 90 reflectiran les importants prestacions de la gamma d'injectores BOY. Els visitants tindran l'oportunitat d'apreciar l'alta qualitat i precisió de les màquines d'injecció BOY.

Amb la producció d'engranatges de precisió i un pes de la peça de tan sols 0.0009g, la BOY 12A (amb força de tancament 129 kN) mostrarà els avantatges de la màquina BOY més petita, especialitzada en microinjecció. Dos engranatges de precisió per cicle seran fabricats amb absoluta precisió. L'única unitat de plastificació estàndard a nivell mundial de 12 mm de diàmetre; aporta avantatges decisives per a aquest tipus d'aplicacions. A causa del petit diàmetre i la geometria optimitzada del cargol, el temps de permanència del material en la unitat de plastificació es redueix aproximadament al 50% comparant amb una unitat estàndard de 14 mm. Així mateix, la fricció sobre el material es redueix de forma significativa. La precisió i la consistència de qualitat millora notablement. A més, es pot utilitzar una gamma més àmplia de materials.

Imagen

Industrial Frigo

Centrotécnia presenta les bateries de refredament a intercanvi directe aire / aigua BRW / HP produïdes per l'especialista Italià en sistemes de refrigeració i termoregulació Industrial Frigo. El principal avantatge d'aquests equips és el funcionament en circuit tancat, el que permet refredar aigua a temperatura ambient, substituint a les problemàtiques i poc efectives torres evaporació, i permetent un notable estalvi energètics, cap necessitat de manteniment i una vida il limitada de l'equip. La particular concepció tecnològica de les bateries de refredament d'industrialment Frigo, ha portat a aplicar a la sèrie BRW / HP solucions com ara un augment del cabal d'aigua en circulació, així com del flux d'aire de refredament.

Krauss Maffei Extrusió

Centrotécnica mostra l'avançada tecnologia de Krauss Maffei Extrusion a través d'una línia d'extrusió de tubs, denominada QuickSwitch, capaç de canviar la fabricació d'un diàmetre a un altre de tub, sense detenir la producció. Dins d'un ampli rang de mesures, la línia completa s'acte ajusta a la nova dimensió de tub seleccionada; i amb un minvament d'amb prou feines 2 metres de tub; es passa d'un a un altre diàmetre fàcil i ràpidament, estalviant notablement en costos, temps i limitant la necessitat d'estoc del fabricador. Per canviar d'un diàmetre de tub a un altre, l'operari simplement selecciona la nova mesura des d'una llista, introdueix la dada en el Sistema de control “QuickSwitch”, i pressiona “Start” (Inici). La llista de mesures disponible, conté tots els paràmetres requerits per a la producció de tubs. Una vegada que la mesura ha estat seleccionada, el control “QuickSwitch” ajusta tots els paràmetres automàticament, de forma precisa i seguint uns passos prefixats. Diàmetre extern del tub, posició del mandril en el capçal, filera, producció de material, velocitat i buit; etc. El secret en el capçal del sistema QuickSwitch és la filera, del tipus ajustable. La filera juntament amb el mandril formen, un perfil cònic. Canviant la posició axial del mandril, és possible augmentar o reduir la dimensió de la filera. El mandril està accionat per un motor elèctric extern.

La posició del mandril i l'amplària de la filera estan regulats pel sistema de control de l'extrusora. Aquesta tecnologia serveix per controlar el grossor de la paret i el diàmetre del tub extruido, amb una precisió absoluta. La campana de succió és un cilindre amb petites perforacions, a través de les quals s'aspira l'aire de l'ambient feia dins i es contribueix al refredament del tub.

Imagen
Centrotécnica mostra l'avançada tecnologia de Krauss Maffei Extrusió a través d'una línia d'extrusió de tubs, anomenada QuickSwitch, capaç de canviar la fabricació d'un diàmetre a un altre de tub, sense aturar la producció

ISVE

Centrotécnica ha presentat el sistema combinat de trituració ISVE, amb variants i accessoris per a cada exigència, ràpid i fàcil d'usar, amb consums i rumorositat reduïts.

El model Tritotutto Combi mostrat està orientat a la recuperació de deixalles de plàstic, ISVE ha projectat i realitzat un equip que combina els avantatges del triturador de quatre eixos, i un molí en línia, capaç d'obtenir un granulat final de 4 - 8 mm. Una aplicació simple, n'hi haurà prou introduir el material per la boca del triturador, per obtenir el grànul final. L'equip tritura cossos de gran volum i de notable resistència al tall, amb un important estalvi en termes de cost d'inversió i de treball. Per exemple, un equip amb boca de trituració de 500 x 660 mm, capaç de triturar bidons, grans peces injectades, colades i blocs de material fos, té una potència instal·lada de 27/05 HP. El material a triturar no requereix d'un tall previ ni assistència per part d'un operari. Hi ha tres models diferents de 27.5 a 60 HP amb càmeres de tall de fins a 1000 x 800 mm. Possibilitat de triturar cossos buits, peces injectades, colades, blocs fosos de purga, amb la mateixa màquina i sense pretall.

Imagen

Moditec

Moditec, representat per Centrotécnica llança un sistema únic que ve a revolucionar la concepció general de la seguretat en la recuperació de matèries plàstiques. Es tracta d'una particular concepció dels components de la cambra de trituració dels equips produïts per Moditec, especialista francès en la fabricació dels trituradors a baixes revolucions Goliath i Bigger. En la nova sèrie MD s'han predisposat superfícies aïllades que, en contacte amb qualsevol peça metàl·lica, detenen de forma immediata l'equip, donant una alarma. Això prevé no només de costoses avaries en el triturador i atur de l'equip fins a la seva reparació, sinó fins i tot danys majors si les peces metàl·liques han estat partides i alguns trossos d'aquestes o dels components trencats del triturador, han passat al material a recuperar.
Imagen

Embolicat

Embolicat llança un equip únic en el mercat, destinat a millorar la dosificació en processos d'injecció, denominat Colorsave 1000, fabricat per Lladó weighing & control systems Ltd A Israel. Es tracta d'un petit dosificador gravimètric d'instal lació directa sobre tremuja, capaç d'estalvia entre el 30 i 50% del masterbatch utilitzat, en comparació amb els imprecisos sistemes volumètrics, el que suposa un notable estalvi econòmic per al transformador. La particular tecnologia del Colorsave 1000 permet dosificar amb precisió absoluta el percentatge de colorant requerit, que pot optimitzar gràcies al sofisticat sistema de control i pesatge electrònic incorporat. Tot això en un equip de contingudes dimensions (similar a un dosificador volumètric). D'altra banda, l'ús d'aquest sistema de dosificació gravimètrica garanteix una excel lent estabilitat en la producció, reducció de costos i rebuigs, millora de la qualitat del producte, i la seva facilitat de muntatge, ús i neteja, minimitza les tasques de manteniment.

Empreses o entitats relacionades

Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A.
Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    08/10/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    01/10/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Recicladores Recuperadores de Papel y CartónTechsolidsAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis