Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La K 2013 recibe la innovación de Moretto

Hall 11, stand H 57

La K 2013 rep la innovació de Moretto

30/07/2013

30 de juliol de 2013

La companyia italiana Moretto, representada a Espanya per MTP, participa en la K amb una forta aposta per productes capdavanters que reflecteixen el valor de la seva filosofia: passió profunda i recerca constant. Una mostra d'això és l'evolució tecnològica en disseny, que va d'utilitzar el CAD / CAM a realitzar simulacions multifísicas i matemàtiques mitjançant l'ús d'un simulador únic, el potent ordinador Leonardo. Aquest ordinador, de la mà d'investigadors de la signatura, permet trobar solucions basades en dades reals i reduir el temps dedicat a la fase de construcció dels prototips.

La imatge mostra el nou One Wire 6
La imatge mostra el nou One Wire 6.

Entre la nova gamma de productes innovadors que s'ha portat a la K, Moretto exposa la supervisió i gestió acte-adaptable en els sistemes d'alimentació amb el nou One Wire 6: El sistema automàtic de control per a instal·lacions centralitzades. D'aquesta manera, una màquina que recull el material, per transformar-ho, a vint metres es pot connectar al material emmagatzemat a un centenar de metres mitjançant una simple connexió a la canonada sense que l'operador hagi de modificar dades o paràmetres. Entre les seves múltiples propietats destaca l'eliminació de risc d'obstrucció o necessitat de programar temps. Tampoc requereix cap configuració de cicle o de neteja de les canonades i garanteix la màxima eficiència a tot moment.  A més, s'agilita el treball de l'operador que no ha de preocupar-se dels paràmetres, i pot centrar-se en la qualitat dels productes. Per a una millor visibilitat està equipat amb una pantalla tàctil d'interfície de 10 polzades amb icones, per al control intuïtiu de la producció. També ve amb el pràctic palmar Master 600 per a la creació de perfils usuari personalitzats. Hi ha tres tipus d'instal·lació: muntat a paret, muntat sobre mezzanine, muntat en el sòl.

La companyia pretén millorar aquest sistema amb el controlador de velocitat o 'autocrucero', Kruise Kontrol. Aquesta tecnologia permet treballar, alhora amb els nous models rebedors de Kasko, renovats en disseny – més compactes –, fàcils d'instal·lar i que responen amb el doble d'eficiència. Els rebedors Kasko amb OW 6, Kruise Kontrol conjuntament amb la central de distribució automàtica DOLPHIN formen el cop d'efecte mitjançant el qual la companyia intenta posicionar-se com l'única empresa que posseeix el sistema de transport de grànuls plàstics més avançat del mercat. Dins de les Sèries TEKO destaca la línia de termoreguladors d'aigua per al control de la temperatura dels motlles, amb la sèrie de models presurizados amb intercanvi indirecte. D'altra banda, amb Gravix, la companyia aposta per aquests dosificadors gravimétricos de la sèrie DGM que garanteixen uns nivells de precisió sense precedents, també en presència de fortes vibracions. L'algorisme de pesaje juntament amb el 'Vibration Immunity System' (VIS) aporta una reacció deu vegades més ràpida que un dosificador mitjà al mercat. El 'Easy Touch Super View' és una interfície amb icones de color que permet una programació extremadament simple i intuïtiva per a la gestió dels equips i dels processos. La gamma és adequada per a produccions de 30 fins a 12.000 kg / h amb dosatges de fins a 12 materials i permet més d'un miler de combinacions de tremuges.

Dins de la seva gamma estavella, Moretto vol donar a conèixer l'OTX (Original Thermal Exchanger): La seva cuidada geometria interna resol el problema dels fluxos de la caiguda del material, permetent gestionar amb major eficiència el procés de deshumidificación (controlant-ho dins de la tremuja). La signatura pretén, d'aquesta manera, garantir la mateixa producció en Kg / h amb un 40% menys de temps i energia, en comparació de les estàndards. Actualment, està disponible en 28 grandàries i és adequada per a qualsevol aplicació.

Eureka amb sistema OTX
Eureka amb sistema OTX.

El sistema Eureka per la deshumificación de polímers integra OTX amb altres dues tecnologies de la signatura per garantir una millor deshumidificación: X Max i Flowmatik. L'assecador X Max permet aconseguir deshumidificaciones de fins a 20.000 m3/h. Les unitats es poden configurar en un nombre mínim de 3 fins a un màxim de 10 per servir fins a 32 tremuges d'assecat –sense necessitat d'aire comprimit o d'aigua de refrigeració. El resultat és una deshumidificación dels materials higroscòpics més ràpida i eficaç, amb l'avantatge d'una reducció significativa del consum d'energia. El factor que distingeix aquest sistema de torre múltiples dels sistemes convencionals és el manteniment d'un punt de rosada constant (-65 °C) durant el procés, aconseguint així nivells d'eficiència molt alts i total flexibilitat operativa. La regeneració de les unitats individuals es realitza per rotació: mentre una s'està regenerant, les altres estan en procés, al mateix temps, generant un rendiment constant. El flux d'aire és variable per adaptar-se automàticament a les necessitats del procés, preservant el polímer de l'estrès tèrmic i de variacions de viscositat. No es necessita parar el funcionament de la màquina durant el manteniment.

Eureka disposa del dispositiu Flowmatik, una tecnologia integrada de distribució automàtica del sistema d'aire en els sistemes individuals i a múltiples tremuges. Flowmatik determina i proporciona la quantitat exacta d'aire segons les necessitats de les tremuges. Aquesta tecnologia és capaç de gestionar el sistema i d'intervenir en tremuges controlant les variables de procés. La màquina utilitza només l'aire de procés necessari, calculat d'acord amb la quantitat i tipus de polímer a tractar. Gràcies a aquests avantatges, la reducció del consum és particularment alta. Eureka també està disponible en la versió per PET. Per a aquesta aplicació, Flowmatik, unit a X Max i OTX redueix el cabal d'aire del sistema dels 2,5 m3 estàndard utilitzats per altres sistemes al mercat fins als 1,6 m3, en situacions d'ús real, i la potència d'escalfament en 1/3 gràcies al sistema patentat OTX, aconseguint una reducció del 40% del cost de l'energia dedicat al procés de deshumidificación en comparació dels sistemes tradicionals. D'altra banda, Moretto no ha oblidat les seves tecnologies més representatives: els mini-assecadors X Air Dry, Oktobag per al buidatge d'Oktobins i big-bags i les centrals de distribució automàtica.

Empreses o entitats relacionades

Maquinaria Termo Plásticos, S.L.
Moretto SpA

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    02/07/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    25/06/2024

Enllaços destacats

Salón de gas renovableAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis