Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista a Patricia Mateu, responsable del dpto. de exportación de Mateu & Solé
“S'esperen importants creixements en l'àmbit de la nanotecnologia”

Entrevista a Patricia Mateu, responsable del dpto. d'exportació de Mateu & Solé

Redacció Interempresas06/03/2013
El passat 12 de febrer Plàstics Universals - Interempresas va reunir a tots els proveïdors d'inyectoras en una nova edició de la seva reunió anual per realitzar l'Estudi de Mercat de Màquines d'Injecció. Com a novetat, aquest any es van sumar a la cita els subministradors de robots cartesians, els qui van acudir a les instal·lacions de Fira de Barcelona, organitzadora d'Equiplast, per sumar-se a la iniciativa de la revista, secundada per tots els comercializadores de màquines pel modelo per injecció. Van participar tots els subministradors de màquines d'injecció, 24 proveïdors que van vendre el 99% de les inyectoras en 2012, i la major part dels proveïdors de robots cartesians, fins a un total de 19 empreses.
Imagen

En l'actual moment econòmic les empreses han d'enginyar-les-hi per vendre, quins enginys empren en la seva empresa?

Més que parlar d'enginy ho cridaria trajectòria o evolució professional. Sempre hem estat fabricants, des de fa ja més de 70 anys, la qual cosa ens ha convertit en una empresa totalment adaptable a les necessitats del client. Busquem la fórmula perfecta per unir la nostra experiència tecnològica amb les necessitats i idees del client, la qual cosa deriva en la fabricació d'equips fets completament a mesura i a gust del client.

Aquest factor, unit a la nostra innovació tecnològica i el nostre servei immediat al client, són claus fonamentals perquè puguem i estiguem superant l'actual moment econòmic.

Els requeriments del transformador de plàstics, són avui diferents als dels bons temps, com l'any 2000, per exemple?

Diguem que avui dia el factor preu és un factor prioritari en la seva decisió de compra però, abans de res, segueix sent imprescindible la qualitat i el servei, perquè al cap i a la fi estan comprant màquines, les quals han d'anar acompanyades d'un bon servei tècnic i una bona empresa que les recolzi. És fonamental per al client sentir-se recolzat per una empresa fiable, segura i que sempre estigui i segueixi estant a la seva disposició.

Esmenti 2 mercats consolidats, 2 mercats amb potencials, i 2 mercats que van ser importants però ja no ho són.

Com a mercats consolidats destaquen el de l'envàs i embalatge, l'industrial, l'alimentació i l'automoció.

Un sector en el qual s'esperen importants creixements en un futur és el de la nanotecnologia.

En relació amb els mercats que van ser importants però que ja no ho són en la proporció que ho eren, destaca el de la construcció.

S'està tornant a la compra de màquines més senzilles o el transformador segueix convençut que només amb màquines d'alta tecnologia tirarem endavant?

Al nostre mercat nacional, el transformador com és lògic, segueix demanant tecnologia, màquines més eficients en estalvi energètic i d'alta versatilitat.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    08/10/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    01/10/2024

Enllaços destacats

TechsolidsAsociación Española de Recicladores Recuperadores de Papel y CartónAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis