Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Últimas novedades de Dr. Boy para microinyección
Renovada Boy XS, una eina precisa i fiable

Últimes novetats de Dr. Boy per a microinjecció

Redacció Interempresas09/01/2013
L'especialista alemany en màquines de petit tonatge i alta precisió Dr. Boy, representada per Centrotécnica, posa al dia la seva línia de màquines Boy XS de 10 tones de força de tancament, destinades a sectors tan exigents com el de la microinjecció, aplicacions de laboratori o centres formatius.

La renovada Boy XS és una màquina extremadament compacta, precisa i fàcil d'usar, concentra les qualitats típiques de la marca, com són l'alta precisió i gran fiabilitat, magnífica plastificació i dispersió per a proves de laboratori, perfectament extrapolable a models de majors dimensions.

Boy XS
Boy XS.

Aquestes característiques han fet, no només que el model es converteixi en un dels més sol·licitats per transformadors de petites peces d'injecció tècnica i micro injecció, sinó que molts laboratoris, fabricadors de matèries primeres i colorants així com centres de formació, adquireixin també aquesta màquina que ocupa molt poc espai (1 m²), és molt versàtil per a proves, assajos i demostracions i a causa de l'avançat sistema de control Procan Alpha, es converteixi en una eina de producció, assaig o formació única al mercat.

La Boy XS desenvolupa totes les funcions de les màquines d'injecció més grans, permet la transformació tècnica de peces molt petites amb alta repetibilidad, sense minvaments. També la injecció de peces per a test o provetes i l'estudi posterior de la peça produïda, extracció de dades de qualitat i producció i la ràpida adaptació a qualsevol tipus de material o procés.

Boy XS i XSV
Boy XS i XSV.

La Boy XS és una màquina compacta i precisa, dotada d'un sistema de tancament del tipus 2 plats amb 2 columnes en diagonal. Pot muntar clavegueres de 12, 14 o 16 mil·límetres per injectar fins a 7,8 grams (PS) amb pressió fins a 3.128 bar i capacitat d'injecció fins a 31,3 g/s. Pot incorporar rodes per a transport i Boy ofereix també com a opció un motlle de provetes estàndard amb dues cavitats diferents, que poden ser seleccionades simplement girant el maniguet amb una clau allen.

Es tracta d'una proveta de 80 mil·límetres més altra per a tracció petita de 60 mil·límetres que compleixen l'estàndard ISO i són molt útils en aplicacions de laboratori o centres formatius. El model XS de Boy es presenta en configuració horitzontal i vertical i se sumeixi a la resta de la gamma de 22, 35, 55 i 90 tones de Boy.

Empreses o entitats relacionades

Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    08/10/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    01/10/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Recicladores Recuperadores de Papel y CartónTechsolidsAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis