Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aoki lleva su tecnología Direct Heatcon a Emballage

Aoki porta la seva tecnologia Direct Heatcon a Emballage

21/09/2012

21 de setembre de 2012

Imagen

El fabricant japonès Aoki, comercialitzat a Espanya per Centrotécnica, participarà com a expositor en l'edició del certamen Emballage World Packaging Exhibition 2012, que tindrà lloc a París (França) del 19 al 22 de novembre. Allí, la companyia mostrarà una màquina Aoki SBIII-250LL-50S produint un envàs tècnic de paret extremadament fina, així com una àmplia col·lecció d'envasos produïts amb l'exclusiva tecnologia Aoki Direct Heatcon de diferents sectors i països.

La particular i exclusiva tecnologia Direct Heatcon d'Aoki permet produir ampolles d'alta qualitat a un cost inferior al d'una preforma. Això suposa un important avantatge, no solament en termes de cost, estalvi energètic, cura del medi ambient i dràstica reducció de les necessitats d'espai físic per a la producció de les ampolles. També quant a productivitat i qualitat de l'envàs produït.

Aoki és l'únic fabricador al món que disposa de la tecnologia Direct Heatcon per produir envasos, amb 3 estacions de treball. Injecció, estiratge/bufat i expulsió. Prescindeix d'estació de recalentado de la preforma, la qual cosa redueix el consum energètic i estabilitza el procés augmentant la productivitat. Es redueix a gairebé zero els rebutjos per qualitat, per tant no es generen desfets.

Empreses o entitats relacionades

Centrotécnica - C.T. Servicio, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

Grúas

NEWSLETTERS

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    08/10/2024

  • Newsletter Reciclaje y Gestión de Residuos

    01/10/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Recicladores Recuperadores de Papel y CartónTechsolidsAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis