Daisa Technologic, S.L. - Equipos de aspiración y filtrado para máquina herramienta

Losma Skim

Eliminador d'olis superficials: evita el degrado de les emulsions refrigerants

Fotografia de Eliminador d'olis superficials
L'eliminador d'olis superficials Skim de Losma, gràcies a la seva forma especial, als materials utilitzats i a la seva simplicitat d'instal·lació i ús, s'adapta per ser utilitzat en qualsevol tipus de cuba o tanc.

Skim està disponible en dues versions: amb disc (Skim D) o amb el nastro (Skim N). Aquesta última versió s'adapta on en espais petits i en els casos d'excursions elevades del nivell del líquid.

Les emulsions utilitzades en les elaboracions mecàniques i els líquids utilitzats en les rentadores acumulen en la superfície productes lleugers, que no es barregen amb l'aigua. Aquest vel, que pugues també aconseguir dimensions considerables, des de 0,1 fins a 2 mm, crea una barrera i impedeix que l'aire entri en contacte amb l'emulsió. Això afavoreix la formació de flores bactéricas de tipus anaeròbic, que són les principals artífexs del degrado i de la putrefacció de les emulsions. Per tant és indispensable llevar de la superfície dels líquids aquest vel d'oli i de contaminants superficials que indueixen el degrado.

El disc de Skim, submergit en el líquid i girant, arrossega cap a l'exterior els contaminants que se li adhereixen. Durant la seva rotació, el disc troba dos rascadors amb una vora de goma que lleven del disc tot el que se li adhereix i amb adequades canaletas ho condueixen cap a l'exterior.

Es pot equipar el Skim amb un tauler elèctric de comandament i control amb la possibilitat

d'ajustar cicles de funcionament a temps.