Componentes Agrícolas General, S.L. (Comage) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Componentes Agrícolas General, S.L. (Comage)
Ctra. N-232, km 346
26550 Rincón de Soto (La Rioja) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑941160283   +34‑941141659  
🖷:  +34‑941160626
w:  www.general-agricola.es
Fabricació i Venda de maquinária de Pulverizacion.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Componentes Agrícolas General, S.L. (Comage)

Empresa fundada en 1970, especialitzada en maquinària per a qualsevol tipus de cultiu (fruiters, vinya, hortalissa, cereal, etc)
Actualment el grup d'empreses General disposa d'unes instal·lacions de 34 000 m², per a la fabricació de components agricolas, components de poliester i conjunts metalicos, amb 6 lineas de muntatge.

Departament de R+D, amb disseny, verificacion i control de qualitat, asi com exposicion de productes acabats.

El nostre departament de logistica disposa d'amplis magatzems, zona d'embalatge, 9 vehiculos de transport i personal sufiiente i especialitzat per donar el millor i mes efectiu servei.

La nostra activitat comença en el disseny de models, fabricacion dels nostres motlles i utillatges, asi com a maquinària especifica per al desenvolupament dels components agricolas.

Disposem d'una àmplia gamma de productes desenvolupats amb tecnologia pròpia, amb disseny molt personificat, que fan que aquestes maquines siguin unicas al mercat.

L'elaboracion gairebé integra dins de les nostres instal·lacions, fan que els nostres fabricats siguin molt competitius i amb una qualitat molt controlada.