Farming Agrícola, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Farming Agrícola, S.A.
C/ Sevilla,23
34004 Palencia Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑979728450  
🖷:  +34‑771030
w:  www.farmingagricola.com
Importació i distribució de maquinària agrícola i ramadera

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Farming Agrícola, S.A.

DELTACINCO és avui una empresa amb més de 30 anys d'experiència en la importació, distribució i comercialització de maquinària que es diferencia en dues línies:
AGRÍCOLA: Dedicada a la importació i distribució de maquinària agrícola i ramadera amb l'exclusivitat de les següents marques per tota Espanya: AMAZONE , KRONE, TANCO i BVL Van Lengerich. Aquesta distribució es realitza a través d'una xarxa de concessionaris repartits per tot el territori nacional, directament a la província de Palència i en cas de no haver-hi un concessionari en algun punt, directament des de la central.
LÍNIA VERDA: Dedicada a la importació i distribució de maquinària per a la creació i manteniment d'espais verds amb marques en exclusiva per tota Espanya: AMAZONE Verd, SEMBDNER, VETI-DRAIN, RINK, CAMPEY MÜTHING, EXPRESS DUAL, JOHLI. I en la resta de marques funciona com a concessionaris en exclusiva per a una determinada zona d'Espanya: JOHN DEERE, REDEXIM, YAMAHA. Aquesta distribució es realitza a través de punts de venda, concessionaris i directament a camps de golf, empreses de manteniment, ajuntaments, entitats esportives, centres de jardineria i particulars.
DELTACINCO compta amb un equip de 41 persones distribuïdes per departaments per poder cobrir les necessitats dels clients i així poder atendre totes les demandes comercials, tècniques, del servei posventa, transport de mercaderies, logística, facturació, comptabilitat, etc.