Hertell, S.Coop. - Bombes de buit

KD-14.000

Depressor refrigerat: s'adapta a multitud de treballs

Fotografia de Depressor refrigerat
El depressor refrigerat KD-14.000 és una bomba de buit de paletes, fabricada en fosa nodular altament resistent i proveïda d'un rotor lleuger i buit. Es tracta d'una bomba que s'adapta a multitud de treballs en equips de buit d'ús agrícola i industrial, en aplicacions que necessiten nivells de buit màxims del 90% i treballs continuats a 60% de buit.

Les seves principals característiques de sèrie són fosa nodular i rotor buit, accionament a 540 o 1000 rpm per cardan o hidràulic, així com cos proveït de 4 toveres d'admissió d'aire i 3 de compressió situades de forma alterna. Això últim suposa major eficiència i menys temperatura de treball.

A més, aquest equip presenta altres característiques tècniques com a registre per a control de desgast de paletes, bomba d'impulsió alleugerida i tap de fàcil accés per a buidatge del circuit de refrigeració.

Entre les seves prestacions opcionals destaquen: paletes d'alta durada, possibilitat de muntatge en circuit de refrigeració tancat i injectors d'aire.