Omnia Techonologies Iberica, S.A - Della Toffola - Refrigeradors d'aigua

Omnia RAF-RAF/PC

Centrals de refrigeració amb compressor hermètic: per als sistemes amb petits volums d'aigua

Fotografia de Centrals de refrigeració amb compressor hermètic
Aquests refrigeradors estan concebuts per operar en plantes amb baix contingut d'aigua. Els seus controls permeten minimitzar les variacions de temperatura de la descàrrega d'aigua fins i tot en presència de càrregues molt variables. Constitueixen una alternativa fiable a la instal·lació de grups d'acumulació, assegurant al mateix temps un control precís de la temperatura de l'aigua.

Els temps tècnics d'engegada i règim queden reduïts al mínim ja que totes les proves de funcionament s'han dut a terme ja a la fàbrica.

En el lloc on s'instal·li n'hi ha prou amb realitzar les connexions elèctriques i hidràuliques. En la fase d'engegada prou solament amb posar el set point de la temperatura. Aquests refrigeradors de líquid amb condensació per aire amb ventiladors axials estan adaptats per ser instal·lats a l'aire lliure. Totes les unitats se subministren amb una càrrega d'oli anticongelant i una càrrega de gas refrigerant.

Unitats carregades amb refrigerant ecològic R410A.

Es troben també disponibles en versió bomba de calor.

Les plantes estan dotades d'un control electrònic que proporciona regulacions completes i molt avançades.

El teclat i la pantalla LCD permeten la fàcil introducció de tots els paràmetres i el control en temps real de totes les funcions.

Els diagnòstics comprenen una completa gestió de les alarmes mitjançant la pantalla o fins i tot un PC extern per a una millor anàlisi del comportament de la unitat.