Laboratorios Calier, S.A. - Altres productes per a veterinària

Calier Fungi-calier líquido

Additius antifúngicos: indicat contra la proliferació de fongs i bacteris

Fotografia de Additius antifúngicos
Amb aquest producte s'ha aconseguit un antifúngico efectiu, amb la conjunció d'àcids volàtils que presenten la doble propietat d'actuar contra la proliferació de fongs i bacteris i paral·lelament actuar com a elements essencials en el metabolisme nutritiu dels animals, comportant pel mateix, una millora en el creixement i rendiment dels mateixos.

Una propietat a ressaltar d'aquest producte, és la de la seva formulació en un excipient líquid apropiat que li fa actiu tant en contacte físic per barreja amb l'aliment, com en el tracte digestiu dels animals, per la cessió dels seus components, actuant al llarg del mateix. La seva forma física líquida és fàcilment homogeneizable amb els pinsos, proporcionant-los una protecció per més de 6 setmanes.

Indicacions: com a inhibidor del desenvolupament i proliferació de fongs, gèrmens i fermentos en els pinsos i aliments composts per als animals, contra les següents espècies:

- Fongs: Rhizopus, Aspergillus, Chaetomium, Penicillium, Trichoderma, Alternaria, Cladosporium, Fusarium, Helminthosporium, Peporium, Verticillium.

- Bacteris: Staphylococcus aureus, Bacillus subtilis, Aerobacter aerogenes I. coli, I. freundii, Proteus vulgaris, Pseudomonas, Serratia marcescens, Salmonellas.

- Fermentos: Candida, Hansenula anomala, Pichia fermentans, Oidium, Saccharomyces.