Hertell, S.Coop. - Vàlvules de guillotina

Hertell Lau 200

Vàlvules de tajadera: de doble brida

Fotografia de Vàlvules de tajadera

Les vàlvules de tajadera Hertell models Lau 200 troben el seu mercat en les cisternes de buit/pressió per a càrrega i descàrrega de fluids. Són les encarregades de garantir amb el seu tancament l'estanqueïtat de l'equip i de permetre si escau el pas del fluid.

En la mateixa línia de les vàlvules Hertell, el cos i la tapa són de fosa nodular, material que garanteix una resistència al trencament molt superior a la de les vàlvules de llautó. Com a particularitat, les vàlvules Lau 200 van equipades indistintament amb tajaderas de resina o de llautó, depenent del tipus de fluid a carregar per la cisterna, sent les de resina més adequades per a ús amb aigua i les de llautó per a purins o líquids més viscosos.

Per ajudar al muntatge final, la vàlvula va proveïda de dues juntes tóricas i és adaptable a múltiples bridas estàndard, tant per a la indústria com per a ús agrícola.

Quant a la fisonomia de la vàlvula convé ressaltar els següents punts:

- La tapa superior permet l'evacuació de material quan al tajadera s'obre, sense risc de trencament per estrenyiment.

- El tancament de la tajadera amb el cos en posició cònic-vertical ajuda en gran mesura a l'estanqueïtat de la vàlvula gràcies a l'ajuda de la pressió del mateix fluid.

- El cos de la vàlvula en la seva part posterior està proveït d'una rampa de descàrrega que permet l'evacuació de partícules sòlides.

- El cilindre hidràulic doble efecte va proveït d'una vàlvula de seguretat interna per evitar els problemes de sobrepressions tant en obertura com en tancament.