Hertell, S.Coop. - Vàlvules de seguretat

Hertell

Vàlvules de seguretat interna: per a cisternes de buit

Fotografia de Vàlvules de seguretat interna
Les vàlvules de tajadera Hertell són tancaments de comporta en fosa nodular adequats per a cisternes de buit. Aquestes vàlvules garanteixen el tancament de tot el sistema de buit perquè el treball del depressor sigui eficient, i d'altra banda són les encarregades de mantenir l'obertura necessària perquè el flux d'entrada o sortida del líquid de càrrega sigui el necessari.

Amb el pas dels anys s'han anat imposant els accionaments hidràulics per a obertura i tancament de les vàlvules de tajadera en les cisternes de buit. Cal tenir en compte que les cisternes de buit vénen equipades amb braços de càrrega que permeten a l'operari omplir la cisterna sense descendir de la cabina del tractor. A més, una vegada omple la cisterna, l'accionament hidràulic permet l'obertura de la vàlvula de tajadera per poder realitzar el buidatge del contingut gràcies a la pressió que exerceix el depressor en el conjunt.

Un dels problemes que pot implicar l'ús d'accionaments hidràulics en les vàlvules és la sobrepressió a l'hora de l'obertura o tancament. Cal tenir en compte que els tractors poden arribar a aconseguir amb facilitat pressionis de 200 bar.

Amb independència del muntatge del circuit hidràulic de la cisterna corresponent, les vàlvules hidràuliques Hertell vénen equipades de sèrie amb una vàlvula de seguretat interna que evita els problemes que pot implicar la sobrepressió.