Landes Poli Ibérica, S.L. - Altres equips de mesura dimensional

Vµ Master

Màquina de mesurament 2D: per visió

Fotografia de Màquina de mesurament 2D
Landes Poli Ibèrica, representant de l'anglesa Baty Internacional, disposa de la màquina de mesurament 2D per visió modelo Vµ Master.

Gràcies al seu disseny compacte, aquesta màquina resulta adequada tant per a taller com per a laboratori. Disposa d'una gran capacitat de mesura, de 400 x 300 mm i resolució 0,0005 mm, taula portapiezas fixa i moviment manual dels eixos. La càmera CCD es desplaça sobre patins d'aire alimentats des de la pròpia màquina.

El seu sistema de captura d'imatge es basa en una càmera CCD d'alta resolució amb òptica telecéntrica, permetent mesuraments molt precisos. Els augments van de 20x a 300x mitjançant zoom, obtenint-se imatges sempre nítides i d'alta qualitat en el monitor TFT de 19". El sistema d'enfocament és motoritzat i a més programable per a major rapidesa en mesuraments repetitius.

Inclou un avançat sistema d'il·luminació episcópica (superfícies) anul·lar programable en intensitat i segmentació, basat en LEDs de llum blanca. També compta amb un sistema d'il·luminació diascópica (perfils) programable, per al mesurament de contorns. Permeten una òptima il·luminació de l'element a mesurar.

Incorpora un potent ordinador PC industrial integrat, amb el programari geomètric Fusion 2D amb funció de captura automàtica de punts per anàlisis-procediment d'imatge, amb eines de captura de cercle, arc, línia i punt, així com eina de captura-scanning de formes lliures. Ofereix comparació amb perfil teòric CAD 2D en DXF (best fit, banda de tolerància) amb selecció immediata “pansa-no passa”. Aquest complet programari, molt intuïtiu i de fàcil utilització, dibuixa la peça en la pantalla conforme es mesura i genera el seu plànol fitat i informe de mesurament. A més disposa d'anàlisi estadística SPC i traspàs automàtic de dades a Excel.