Exafan, S.A.U. - Bàscules per a bestiar

Exafan BPC

Bàscula mòbil pel pesaje individual o col·lectiu: per a esquers, deslletis i gestants

Exafan, S. a. produeix la bàscula mòbil BPC, especialment dissenyada pel pesaje individual o col·lectiu dels animals, dels seus esquers, deslletis i fins a de les seves gestants. Aquesta bàscula és de reduïdes dimensions i d'alta fiabilitat demostrada, fins i tot amb els animals en moviment. La seva alta mobilitat i total indepedencia, gràcies a la seva bateria interna recarregable, fan d'aquesta màquina un sistema útil per realitzar amb exactitud el pesaje a garrins o engreixis.

Aquesta bàscula, d'autotara, està construïda en acer galvanitzat en calent i de PVC d'alta qualitat. És de senzill calibratge, admet un pes màxim de 300 kg i compta amb un dispositiu d'autoapagado. A més, és fàcil de transportar, ja que resulta completament manejable gràcies al seu rosteix plegable i a les seves rodes, que permeten el trasllat de la bàscula als llocs més recòndits de l'explotació.

Per permetre l'entrada dels animals per un extrem i la sortida per l'oposat, la BPC compta amb un sistema de doble obertura, que s'acciona des d'un mateix punt. És de fàcil maneig fins i tot per a una sola persona: des de la posició de lectura de dades un sol operador pot facilitar l'entrada i sortida als animals sense moure's del seu lloc.

L'accés dels animals a aquesta bàscula, que mesura 980 x 600 x 1.400 mm, és net i es troba a tan sols 7 cm del sòl.

Exafan es dedica al servei de les explotacions agropecuàries. Al llarg de la seva trajectòria ha desenvolupat una àmplia gamma de productes. Així mateix, compta amb infraestructura pròpia que garanteix el poder satisfer totes les demandes del sector. Ambdues coses, asseguren l'èxit d'un projecte integral, que resol totes les qüestions tècniques que puguin plantejar-se abans i després de la realització del mateix. El concepte de servei comença des de la visita a les instal·lacions del ramader, tant a Espanya com l'estranger, d'un equip comercial, que ajuda a decidir la solució més adequada. Aquesta labor ve posteriorment reforçada per un servei tècnic, capaç d'aportar solucions, en qualsevol part del món.