Talleres y Maquinaria Agrícola Altemir-Febas, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Talleres y Maquinaria Agrícola Altemir-Febas, S.A.
Av. Monzón, 27
22422 Fonz (Huesca) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑974412008   +34‑636209639  
🖷:  +34‑974412133
w:  www.altemirfebas.com
Importador i Distribuïdor de Maquinària Agrícola

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Talleres y Maquinaria Agrícola Altemir-Febas, S.A.

Tallers ALTEMIR FEBAS S.A., és una empresa dedicada a la importació, distribució, venda i reparació de maquinària agrícola, Massey Ferguson, FENDT, JOSKIN, RECK Aarartechnik, ...

En l'actualitat som la tercera generació des que el nostre avi va començar en la postguerra a reparar vehicles en un petit local d'uns 40 m2 en Fonz (Osca).

Des dels seus començaments, el negoci familiar, ha anat augmentant de generació en generació fins a consolidar la nostra situació actual.

Avui dia, a part del taller original de Fonz, disposem d'un altre taller en Barbastro (Osca) amb noves instal·lacions, exposició de maquinària agrícoles.

Actualment comptem amb més d'1.000 m2 construïts, mes terreny adjacent per a la maquinària d'ocasió, disposem de mes de 4.000 referències de recanvis en estoc, tot això, al costat de l'equip necessari per donar el millor servei als nostres clients.