Massey Ferguson - (Agco Iberia, S.A.) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Massey Ferguson - (Agco Iberia, S.A.)
Vía de las Dos Castillas, 33 - Atica 7 - Edificio 6
28224 Pozuelo de Alarcón (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑913529622  
🖷:  +34‑913524013
w:  www.masseyferguson.com/es_es.html
Tractors i Maquinària de Recol·lecció

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Massey Ferguson - (Agco Iberia, S.A.)

Massey Ferguson és la marca capdavantera de tractors des de fa pràcticament cinc dècades. És una empresa internacional que ha vingut acumulant una gran experiència i inigualables coneixements en matèria d'agricultura i maquinària en aquests 150 anys de disseny, fabricació i venda d'equips agrícoles.
A més de comptar amb una línia de productes que ha batut marques mundials, la força de MF radica en la perseverante filosofia de proporcionar als nostres clients molt més que una simple màquina.
Una gamma completa de serveis d'assistència per garantir que propietaris i operadors gaudeixin del millor assessorament i orientació possible abans de comprar una màquina, així com del millor servei de manteniment una vegada han pres la decisió d'adquirir-la.
Tots els tractors, recol·lectores i maquinària agrícola de Massey Ferguson són símbol d'un excel·lent rendiment, juntament amb la major fiabilitat, comoditat i, sobretot, qualitat. Gràcies a una completa gamma de maquinària agrícola, maquinària de jardineria, tractors de diferents potències, tractors especialitzats i tractors compactes: totes les seves necessitats agrícoles estan cobertes!