Marisan Balbastre y Sanjaime, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Marisan Balbastre y Sanjaime, S.L.
Marxillent 49-51
46840 La Pobla del Duc (València) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑962250054  
w:  www.marisan.es
Desenvolupament, disseny i fabricació d'atomizadores, pulverizadores, barres herbicides i equips para a aplicació de productes fitosanitaris i la protecció de cultius.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Marisan Balbastre y Sanjaime, S.L.

MARISAN és una empresa dedicada al desenvolupament, disseny i fabricació de turboatomizadores, pulverizadores, equips per a tractament del sòl, etc. Per a l'aplicació de productes fitosanitaris i la protecció eficaç dels cultius, cítrics, vinyers, oliveres, fruiteres, etc. de mitjana i gran altura.

La seva dilatada experiència es remunta a tres generacions, més de 80 anys al servei de l'agricultor, oferint qualitat i eficàcia en tots els seus productes, en la qual l'ímpetu de millora ha estat un objectiu constant.

Tots els seus productes responen a la filosofia de l'empresa: qualitat. eficàcia i servei.

Mostra d'això és el "Diploma a la Qualitat" que l'any 1996 va rebre en reconeixement a la qualitat i eficàcia de tots els seus productes.

A través del seu gabinet tècnic es desenvolupen productes especialitzats en l'agricultura amb nombrosos projectes, assajos i hores d'estudis treuen al mercat unes màquines competitives amb un alt nivell d'eficàcia i les últimes innovacions. Prova d'això és el guardó obtingut com a novetat tècnica Fima 2010 en l'atomizador Duplex Tornado Marisan.

Tots els productes MARISAN compleixen les normatives de la CE i són homologats per l'INTA (Institut Nacional de Tècnica Aeroespacial).

Disposa del seu propi taller de reparació i servei postvenda.