Larrosa Arnal, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Larrosa Arnal, S.L.
Ctra. Cariñena, Km. 62 - Pol. La Serretilla
50130 Belchite (Zaragoza) Espanya
☎:  +34‑976830829   +34‑976830962  
🖷:  +34‑976830829
w:  www.larrosa-arnal.com
Fabricació de maquinària agrícola

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación

Des dels seus començaments, l'activitat de Larrosa Arnal, S.L. se centra, principalment, en la fabricació de sembradoras, arades i altres aperos per al camp.
Les eines fabricades per Larrosa Arnal, S.L. sempre han destacat per tenir un disseny diferent a les fabricades per la resta d'empreses. Així, per exemple, els primers models de sembradoras que es van muntar per a tractors ja portaven incorporades les rodes en la part posterior, a diferència de totes les altres sembradoras del mercat, que les portaven en els laterals.
Avui, 70 anys més tard, la majoria dels fabricants ja estan col·locant les rodes darrere, en els seus últims models, igual que va fer aquesta empresa fa temps.
Totes les eines produïdes per aquesta empresa es caracteritzen per la seva robustesa i la seva durada il·limitada en el temps. A més, en la seva fabricació s'empren els millors materials existents, que després són sotmesos a processos de tremp i tractaments aplicats amb l'experiència de molts anys fabricant per als camps més durs.