Lamborghini - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.) (SDF) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Lamborghini - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.) (SDF)
Av. los Artesanos, 50
28760 Tres Cantos (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑914841910  
w:  www.lamborghini-tractors.com/es-ES/

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Lamborghini - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.) (SDF)

Trattori Lamborghini, comprada per Same en 1973, forma part del Grup Same Deutz-Fahr, una realitat que, en l'escenari internacional, ocupa una posició capdavantera i competeix al mercat global assegurant als seus productes el desenvolupament constant de les tecnologies més innovadores i els nivells de qualitat i fiabilitat més elevats.
Però un tractor Lamborghini és molt més que això.
El seu estil únic i inconfusible i aquest nom que brilla en la calandra està carregat de valors i de significats irrepetibles que ens comprometem a no trair mai.
Avui, els homes tenen en comú el desig de ser diferents dels altres, gràcies a una identitat ben definida que permeti distingir-se fàcilment, i afirmar el propi estil en qualsevol context, allunyant-se de l'obvi i el comú.
Amb la seva articulada i completa gamma de tractors, Lamborghini es fa ressò d'aquest desig fabricant productes amb la millor tecnologia agrícola, un disseny seductor i una personalitat que desperta admiració a tot el món.
Des del petit tractor de cadenes “CV” fins al poderós “R8”, al capdavant de la seva categoria per potència i prestacions, qualsevol tractor Lamborghini és fàcil de reconèixer tant pels seus nivells d'eficàcia, comoditat i seguretat com pel seu incomparable encant.
Si, a tot això, se li afegeix les possibilitats de personalització que ofereixen els equipaments, qualsevol tractor Lamborghini pot convertir-se en un tractor únic i exclusiu, o sigui, "el teu tractor".