Laboratorios Calier, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Laboratorios Calier, S.A.
Barcelonès, 26 - Pol. Ind. del Ramassà
08520 Les Franqueses del Vallès (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑938495133  
🖷:  +34‑938401398
w:  www.calier.es
Fabricació i comercialització de productes d'ús veterinari

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Laboratorios Calier, S.A.

Laboratoris Calier, una de les empreses que formen el Grup Indukern, es dedica a la recerca, desenvolupament i comercialització de productes d'ús veterinari, comptant amb una àmplia projecció internacional.

Fundada en 1969, des de llavors ha observat un progressiu i continuat creixement que l'ha aupado als primers llocs del rànquing del sector a Espanya, on participen 28 empreses i competeixen totes les multinacionals que operen en aquest àrea de la salut.

Laboratoris Calier orienta les seves activitats a la recerca, el desenvolupament i la comercialització de productes veterinaris amb destinació a Animals de Producció així com a les especialitats destinades a Animals de Companyia amb una selecta gamma per a cavalls.

Les línies de producció, en conseqüència, s'estenen des de les formes orals, en les seves diferents opcions, fins a les d'injectables.

Antibacterianos, antiparasitarios, bovines, reguladors de l'activitat hormonal, vitamines, productes nutricionals, inmunomoduladores, antiinflamatorios, cosmètics, etc. formen part de l'arsenal terapèutic que Calier posa a la disposició del veterinari en favor de la cura, la salut i el benestar animal. En aquests moments el catàleg conté més de 100 productes, elaborats seguint les normes GMP, la certificació de les quals va ser obtinguda en 1995.

Estar àmpliament present al mercat internacional ha estat sempre un dels desitjos de Calier i l'esforç dirigit a aquesta fi ha permès que, en l'actualitat en més de 70 països dels cinc continents s'utilitzin els seus productes, bé a través de les 9 filials existents o de la seva xarxa de distribuïdors.

L'esforç desplegat per Calier a les àrees de fabricació, desenvolupament i innovació ha permès consolidar un important departament d'I&D on 25 tècnics realitzen un apassionant treball, algun en estreta col·laboració amb els 20 Centres Públics de Recerca amb els quals existeixen signats convenis per al desenvolupament de noves especialitats.

Aquesta política empresarial i els excel·lents resultats obtinguts en I&D han merescut un important reconeixement públic, havent-se-li atorgat a Laboratoris Calier el "Premi a la Innovació Tecnològica" en l'edició de 1999.

Actualment les aplicacions de la biotecnologia en Sanitat Animal, constitueixen potser la principal aposta de Calier a l'hora de definir les seves estratègies de desenvolupament empresarial, dedicant una bona part dels seus recursos a la innovació en aquest camp.