Instalaciones Ganaderas Pellitero, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Instalaciones Ganaderas Pellitero, S.L.
Real, s/n
24227 Sanfelismo (León) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑987207346   +34‑987207345  
🖷:  +34‑987269806
w:  www.igpellitero.com
Sistemes i Instal·lacions ramaderes

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Instalaciones Ganaderas Pellitero, S.L.

Instal·lacions Ramaderes Pellitero, S.L. ofereix als seus clients tota una gamma completa d'elements i accessoris estudiats i comprovats durant molts anys en els estables de tota Espanya.

El seu objectiu és millorar la rendibilitat de l'explotació, amb menys treball dins de l'estable, major comoditat per al bestiar, i amb menys avaries i desgastos en la seva maquinària.

L'èxit d'una explotació depèn del seu projecte, per la qual cosa es realitzen estudis i projectes personalitzats, La gran experiència de molts anys avalen amplis programes per disposar d'un estable modern.

La tendència actual de la ramaderia cap a estabulacions lliures i amb cubiculums, ha exigit el desenvolupament de noves tècniques per reduir mà d'obra, facilitar el treball i donar més comoditat i higiene al bestiar. El sistema d'arrobaderas mecàniques o hidràuliques, és un clar exemple per resoldre els problemes de neteja i maneig de fem.

Instal·lacions Ramaderes Pellitero, S.L. explica des del 22 d'octubre de 2001 amb el segell de qualitat DQ, acreditat per l'ENAC, complint d'aquesta forma les obligacions imposades en la norma ISO 9002/94. Aquest sistema de gestió de la qualitat se certifica per a la seva aplicació a la construcció d'instal·lacions ramaderes: estructures, llits, alimentació, neteja i maneig de fem.