Fendt - (Agco Iberia, S.A.) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Fendt - (Agco Iberia, S.A.)
Vía de las Dos Castillas, 33 - Atica 7 - Edificio 6
28224 Pozuelo de Alarcón (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑913529622  
🖷:  +34‑13524013
w:  www.fendt.com/es
Tractors i Maquinària de Recol·lecció

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Fendt - (Agco Iberia, S.A.)

Fendt és sinònim de tecnologia, sent actualment considerat líder tecnològic mundial del mercat agrícola. Els clients de Fendt treuen profit de les últimes innovacions abans que uns altres augmentant el rendiment, l'eficiència i la rendibilitat de les seves empreses.
Des de 1930, data de naixement de la marca, Fendt no ha cejado en la seva cerca de la millora: l'accionament tractor-segadora per separat, el turboembrague l'any 1966, regulació electro-hidràulica de l'elevador en 1976, la suspensió de l'eix davanter, la suspensió de la cabina, la velocitat màxima de 50 km/h des de l'any 1993 i la Transmissió Vari, tecnologia revolucionària de transmissió sense escalonaments presentada en 1995 i evolucionada posteriorment amb el sistema de gestió TMS i TU per a gestió en cabeceros o el FSC, sistema de control d'estabilitat en transport. L'última novetat és el llançament dels primers tractors especialistes amb transmissió contínua, el Fendt 200 Vari, que segur donarà molt que parlar i establirà un nou barem de qualitat i alt rendiment en els tractors especialistes.
Fendt disposa de tractors amb transmissió Vari en tractors des de 70 CV amb el seu nou Fendt 200 Vari fins als 360 CV del Fendt 936 Vari. No hi ha ningú al mercat que pugui oferir una gamma tan completa de tractors amb tan alt nivell de tecnologia.