Omnia Techonologies Iberica, S.A - Della Toffola - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Omnia Techonologies Iberica, S.A - Della Toffola
Pol. lnd. Lentiscares, C/ La Losa, s/n
26370 Navarrete (La Rioja) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑941440420  
🖷:  +34‑41440571
w:  www.omniatechnologiesgroup.com
Equipament per al sector vinícola.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Omnia Techonologies Iberica, S.A - Della Toffola

Della Toffola es va establir en la dècada dels 60 quan va començar a fabricar les seves primeres trituradores verticals d'acer inoxidable i premses.
Malgrat ser de molt recent creació, el seu dinamisme i la seva habilitat constructora li van donar immediatament l'ímpetu necessari per competir amb empreses molt majors que operaven ja en el sector vinícola, i va focalitzar els seus esforços a trobar solucions innovadores.
El grup va seguir creixent i va estendre la seva gamma de productes als filtres. Molt ràpid la qualitat de l'empresa va ser coneguda en el sector vitivinícola. La velocitat amb que l'empresa va ser capaç de captar els canvis en curs en un mercat en continu moviment, es va combinar amb una capacitat d'estudiar l'escena internacional i això va permetre aconseguir una exportació del 50% de la producció de l'empresa. El Grup propietat dels germans Vittorio, Francesco i Luciano estava llest per expandir les seves activitats en el sector vitivinícola.
En la dècada dels 80, la companyia va introduir una nova línia de màquines de filtrat (filtres de buit) que van consolidar el seu paper com a líder mundial en aquest camp.
La dècada dels 90 es va caracteritzar per un fort creixement de la companyia, per la diversificació del Grup en nous sectors del mercat, el llançament de les màquines i l'obertura de sucursals a l'estranger.
Un altre pas per consolidar encara més la seva posició va consistir en l'adquisició de Cingano (que va ser creada en 1925) i Sirià Aliberti (l'empresa italiana que va ser la primera a fabricar dipòsits de pressió en 1946).
Mentrestant, la gamma d'activitats es va ampliar en incloure el sector de tractament d'aigües residuals, així com el desenvolupament de sistemes per a les indústries química i alimentària.
Amb la seva innovadora premsa pneumàtica, la companyia estava una altra vegada al seu propi món, gràcies a la seva recerca sobre solucions alternatives.
A partir de 1996, l'empresa s'ha dirigit cap a una dimensió global, creixent més i més, obrint sucursals de Della Toffola a França, Espanya, Argentina, Xile i Austràlia, i per tant assegurant no només una activitat comercial, sinó també una presència de fabricació en tots els mercats importants en l'elaboració del vi al món.
La seva última innovació ha estat el filtre de flux tangencial, amb membranes de ceràmica que garanteixen una vida útil de treball pràcticament il·limitada.
Recentment hi ha hagut ulteriors desenvolupaments en els sistemes de vinificación Biotérmicos de l'empresa: aquests sistemes implementen un procés, o millor dit diversos processos, que inclouen l'escalfament i refredat ràpids dels raïms rebregats per aconseguir grans millores en l'extracció del color dels raïms i d'altres components nobles que es perdrien inevitablement amb els mètodes tradicionals de vinificación, o que es mantindrien només parcialment després de llargs processos.
El nivell de coneixement i l'experiència que ha guanyat en 50 anys d'activitat permeten ara a Della Toffola proporcionar sistemes clau en mà, competint com un líder en el seu sector en tots els mercats d'Europa, Àfrica, Àsia, Amèrica i Oceania, i estenent el nom de Della Toffola per tot el món.L'obertura de Della Toffola USA és una prova més de l'extraordinària capacitat de creixement del grup, i s'uneix a les filials ja existents.fornia, en el cor de la més prestigiosa regió vinícola de Nord Amèrica.
L'obertura de Della Toffola USA és una prova més de l'extraordinària capacitat de creixement del grup, i s'uneix a les filials ja existents.
En els últims dos anys, dues noves empreses també han arribat a unir-se al Grup Della Toffola:
AVE Technologies, una empresa coneguda i molt apreciada per la fabricació de línies d'embotellat per al seu ús en els sectors de l'alimentació, es va unir al grup al gener Aquest empresa és molt reconeguda i opera des de fa més de 45 anys al mercat Italià però sobretot en l'exterior on ha venut la majoria de la seva producció, exportant al voltant del 90% de les seves màquines en més de 75 països.
Aquesta empresa està activa principalment en el disseny i construcció de maquinària d'embotellat i embalatge amb produccions de fins a 36.000 b/h. Això explica per què la contribució del seu propi equip de dissenyadors tècnics és tan fonamental, i els seus projectes han estat adoptats en nombroses instal·lacions de prestigioses indústries.
En el 2011 també es va unir al grup Gimar, amb seu social en Occimiano, província d'Alessandria. La marca Gimar es coneix des de fa gairebé 50 anys com a líder en el disseny i la construcció de dipòsits d'elaboració àmpliament aclamats pels viticultores, i fabricadors de sistemes d'emmagatzematge.
Molts dels més prestigiosos vins negres s'elaboren utilitzant el sistema patentat Selector de Gimar, donant fe de l'excepcional fiabilitat i eficàcia del mètode. Provats controls computerizados eleven avui dia les ja excel·lents característiques d'aquest sistema a nivells superiors.
Gimar ofereix sistemes patentats de vinificación i d'emmagatzematge molt bé considerats per clients d'Itàlia i de l'estranger, així com per Instituts de Recerca nacionals i internacionals.
Finalment, també en el 2011, la Priamo Food Technologies va entrar en escena amb la seva reconeguda gamma de màquines i sistemes, incloent solucionis “claus en mà” per a processos utilitzats en les indústries alimentàries i de begudes, i en els sectors làctic, químic i farmacèutic.
De fet, la gamma de producció del grup Della Toffola Group es distingeix actualment per la seva qualitat sense rival, basada en una gran varietat de solucions tecnològiques capaces de satisfer les necessitats de tot el cicle de producció i embalatge tant per a vins com altres aliments:
- vins
- aigües
- begudes
- sucs
- llet i derivats làctics
- oliï
- salses
- licors
- destil·lats.
Amb l'adquisició de Priamo Food Technologies, el nombre d'empreses constructores del grup s'eleva a 9:
- Della Toffola S.p.A.
- Sirià Aliberti s.r.l.
- OMB s.r.l.
- DT Separtech s.r.l.
- AVE Technologies s.r.l.
- Gimar s.r.l.
- Priamo Food Technologies s.r.l. totes a Itàlia
- Della Toffola Iberica S.A. a Espanya
- DT Inox S.A. a Argentina

Hi ha també 5 filials comercials:
- DTF a França
- Della Toffola USA Ltd. a Califòrnia (USA)
- Della Toffola Sudamerica S.A. a Xile
- Della Toffola Argentina S. a. a Argentina
- Della Toffola Pacific P/L a Austràlia

El grup Della Toffola posseeix també dues marques amb una llarga tradició:
- Cingano, la primera empresa a Itàlia que va produir sistemes de maneig i despalillado de raïms.
- Enopompe, amb la seva reconeguda gamma de bombes de pistó.

Els germans Vittorio, Francesco i Luciano han dirigit els negocis de l'empresa des de fa temps, però ara estan recolzats pels membres de la tercera generació de la família Della Toffola que segueixen els seus passos per aconseguir els objectius dels fundadors de la companyia.
Les últimes adquisicions han incrementat considerablement el facturat del grup Della Toffola, que ara aconsegueix els 100 milions d'Euros, 70% dels quals procedeixen de l'exportació, amb una plantilla total de 450 empleats.