Chaparro Agrícola e Industrial, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Chaparro Agrícola e Industrial, S.L.
A42, Madrid-Toledo, km 63, Nave 42
45280 Olías del Rey (Toledo) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑925354040   +351‑682761203  
w:  www.chaparroagricola.com
Fabricació i comercialització de recanvis agrícoles adaptables a tractors, recol·lectores i empacadoras. També disposen de recanvi original per a John Deere i Fiat - New Holland.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Chaparro Agrícola e Industrial, S.L.

Chaparro Agrícola i Industrial és una empresa dedicada a la fabricació i comercialització de recanvi agrícola adaptable a tractors, recol·lectores i empacadoras.
Encara que la major part dels seus productes van dirigits a maquinària de les marques John Deere i Fiat - New Holland, incluídos recanvis originals, també disposen de recanvis per a marques com: Claas, Deutz-Fahr, Laverda, Massey-Ferguson,...
Amb més de 30 anys d'experiència en el sector, a més dels productes de fabricació pròpia, comercialitza tot tipus de recanvis agrícoles adaptables i originals com a corretges, cadenes, components hidràulics, rodaments, fulles, etc.
En l'actualitat, distribueixen els seus productes tant a Espanya com en diversos països europeus i extracomunitaris, i han estat nomenats DISTRIBUÏDORS OFICIALS DE LA MARCA ROQUET per a tota la seva gamma de productes hidràulics, tant agrícoles com a industrials.