Bondioli y Pavesi Ibérica, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Bondioli y Pavesi Ibérica, S.A.
Pol. Ind. Malpica, C/F 1
50057 Zaragoza Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑976588150  
w:  www.bypy.it
Components per a maquinària agrícola i d'obres públiques

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Bondioli y Pavesi Ibérica, S.A.

Bondioli i Pavesi Ibèrica, S. a. es dedica a la distribució, muntatge i transformació de components per a la fabricació de maquinària agrícola i maquinària d'obres públiques.

La gamma de producte per al sector agrícola està composta pels següents productes: transmissions, caixes d'engranatges en angle i d'eix paral·lels, bombes de membranes, equips d'aire per a màquines de pulverización, accessoris per a màquines de pulverización, depresores per a cisternes agrícoles i industrials i accessoris per a cisternes.

La gamma de productes per a maquinària d'obres públiques se centra fonamentalment en components oleodinámicos, com a bombes i motors de pistons axials, transmissions hidrostàtiques, bombes i motors d'engranatges, distribuïdors, bescanviadors de calor, motors orbitals i blocs de vàlvules i també en components mecànics com a transmissions industrials i multiplicadors per a accionament de bombes hidràuliques.

L'empresa disposa de 2.800 m2 construïts i compta amb els més moderns mitjans de magatzematge com a armaris automàtics per a la gestió de recanvis i un sistema de gestió del magatzem integrada mitjançant codis de barra i control d'ubicacions. També es disposa de bancs de proves per a bombes, motors i distribuïdors, això permet oferir un adequat servei post-venda, així com la transformació i muntatge de diferents opcions, que permet lliurar un producte personalitzat a les necessitats específiques d'un client.