Lizondo - Xecu Projectes Metàl·lics, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Lizondo - Xecu Projectes Metàl·lics, S.L.
El Pla, 49-51 nave 4 - Pol. Ind. El Pla
08750 Molins de Rei (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑936594430   +34‑669514432  
🖷:  +34‑937151902
w:  www.suministroslizondo.com
Fabricació de maquinària per a la Indústria Alimentària.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Lizondo - Xecu Projectes Metàl·lics, S.L.

Subministraments M. Lizondo és la nova empresa formada i dirigida per la filla de José Lizondo, la qual com han de saber ja molts dels seus clients i amics, ha estat treballant braç a braç amb el seu pare des de fa ja molts anys i com a coneixedora del negoci familiar està seguint els passos d'aquest.
Per aquest motiu l'empresa comunica que seguirà amb la trajectòria familiar. A la disposició de tot aquell que precisi dels seus serveis, l'adquisició d'alguna de les seves màquines, subministrar recanvis o bé efectuar alguna consulta referent a la maquinària que ja disposa.
Aquesta empresa es caracteritza pels seus coneixements tant en construcció de tota classe de maquinària, com d'elaboració de preparats, per al sector de la carn o per al peix, aquests coneixements solament es troben després de llargs anys d'experiència atenent i servint a les més prestigioses empreses de cadascun dels sectors. No cal dir que seguirà assessorant a cadascun dels clients amb la manyaga i dedicació de sempre.