Spraying Systems Spain, S.L. (Autojet) - Humidificadors / Deshumidificadors

Minifogger III

Unitat d'humidificació compacta: pot produir cabals d'entre 3,6 i 18,4 l/h

Fotografia de Unitat d'humidificació compacta

Spraying Systems, des de fa dècades, ve fabricant filtres i sistemes de pulverización per humidificar l'ambient en entorns industrials. L'últim desenvolupament en aquest camp, ha estat el Minifogger III. En ell, s'ha recollit tota l'experiència del model anterior, i s'ha aconseguit “la unitat d'humidificació més compacta i econòmica del mercat”, amb un disseny esfèric de tan sols 80 mm de diàmetre i 200 g de pes.

El Minifogger III posseeix d'1 a 4 filtres de pulverización pneumàtiques per sifó i pot produir cabals d'entre 3,6 i 18,4 l/h (amb 4 filtres), proporcionant una finíssima boirina amb grandàries de gota de 7 a 10 micres, el consum d'aire és molt reduït (de 120 a 180 l/min) i l'absència de degotejos és total.

La realització d'instal·lacions d'humidificació usant el Minifogger III es realitza de manera molt senzilla ja que només hem de connectar aigua i aire comprimit a la unitat. Està construït en polipropilè i acer inoxidable, per la qual cosa es pot utilitzar amb aigua desionitzada i altres líquids compatibles.

Mantenir un grau d'humitat controlat és vital per garantir la fiabilitat i seguretat en molts processos de fabricació, així com, per mantenir els productes manufacturats en perfectes condicions de magatzematge.

Els greus problemes generats per l'electricitat estàtica o per partícules de pols ambiental (risc d'ignició d'espurnes i explosió, contaminació de pols, dessecat i deshidratació de productes...) són molt menys freqüents quan es mantenen graus d'humitat del 65% o majors.