Bulker (Caipla, S.L.) - Equips de transport pneumàtic i per buit

Seire PFD

Transport pneumàtic: fase densa i fase diluïda

Fotografia de Transport pneumàtic

Els propulsors pneumàtics en fase densa i semidensa de Caipla (Bulker), són equips per al transvasament de material a orri a través d'una canonada de transport i fins al seu punt de consum (tremuja, sitja, etc) utilitzant aire comprimit (depenent del producte i de la distància, pressions 1a 5 bar).

A distàncies tant curtes com a llargues (fins a 1.000 m) i la proporció de producte per aire introduït en la canonada (t/m3), fan d'aquests sistemes idonis per a grans produccions amb un mínim consum (comparat amb un sistema en fase diluïda impulsió/aspiració).

El seu disseny innovador, sense elements mecànics, pot integrar-se en processos de transvasament, minimitzant el risc de parades no previstes a causa de la deterioració dels elements electromecànics comuns, garantint un disponibilitat operativa del 100%.

Amb la seva baixa velocitat d'entre 3 i 10 m/s, són apropiats per minimitzar el rompimiento de la partícula causats en el transvasament, com per evitar que el producte no es disgregui, com ocorreria en una fase diluïda.

Aquests equips estan íntegrament desenvolupats i fabricats per Caipla, realitzant proves industrials en la seva planta pilot.

Segons en el sector que s'integrin, es fabriquen en acer carboni o inoxidable AISI- 304 o 316, amb tractaments superficials, i compleixen amb totes les normes de seguretat exigides, des de la seva fabricació fins a la seva instal·lació (aparells a pressió).