Rems España, S.A.U. - Premses diverses

Rems Eco-Press

Tenalles de premsar: dispositiu de premsar amb braç curt

Fotografia de Tenalles de premsar
Eina manual de premsatge radial, universal, per a la unió premsada dels sistemes d'accessoris a premsar usuals. Unions premsades per a tubs de plàstic i tubs multicapa Ø 10–26 mm. Tenalles de premsar Rems, també para maquines accionadoras d'altres fabricats. Rems Ressò-Press – universal fins a Ø 26 mm.

Premsatge ràpid i segur. Gran assortit de tenalles de premsar Rems para tots els sistemes d'accessoris de premsar usuals. Compacte, manejable, lleuger. Dispositiu de premsar amb braç curt, pesa només, 6 kg. Per això aplicable en qualsevol lloc, a mà, sobre el cap, en llocs estrets. Seient segur de la tenalla de premsar per enclavamiento. Braços tubulars desmuntables per emprar la longitud de palanca necessària segons la disposició adequada de força per a cada sistema de premsatge.

El tancament total de la tenalla de premsar assegura un premsatge correcte. Amb bloqueig final, la tenalla de premsar roman tancada fins a la seva obertura. Per tant,possibilitat de comprovar visualment el premsatge correcte (tenalla de premsar tancada)