Kineo Ingeniería del tráfico, S.L. - Plaques de captura d'imatge

Targetes per a captura de vídeo: d'alta qualitat

Fotografia de Targetes per a captura de vídeo
La targeta de vídeo és una targeta d'alta qualitat de 4 canals per a captura de vídeo, desenvolupada especialment per al sistema “ANPR” (reconeixement automàtic del nombre de placa). La seva estabilitat i alt rendiment la fan ideal també per a altres varis usos. La targeta de vídeo es basa en el “xip” de captura de vídeo Bt878 l'arquitectura avançada del qual proporciona imatges de l'alta qualitat. Els serveis d'aquest “xip” són suportats per mòduls de maquinari addicionals situats en la targeta, permetent que s'aconsegueixi un rendiment excepcional.

A part de la seva funció primària de convertir el senyal a vídeo digital, el “xip” es comunica amb el coprocessador RISC de la targeta. Aquest coprocessador funciona com un maquinari integrat per a la protecció del programari “ANPR”. Una funció important d'aquesta protecció és part important de la targeta de vídeo. Amb la seva ajuda la targeta pot reiniciar l'ordinador en cas de fallades del sistema, la qual cosa millora considerablement l'estabilitat i la fiabilitat de sistemes aïllats. La targeta ha estat desenvolupada per manejar senyals analògics de vídeo tant en PAL com en NTSC, rebudes a través d'algun dels quatre connectors BNC d'entrada. Els temps de commutació entre els canals d'entrada de la targeta són de l'ordre de 30 ms, la qual cosa permet a l'usuari construir sistemes seqüencials d'alta velocitat que manegen els senyals de quatre canals vídeo gairebé simultàniament.

Estan disponibles tres tipus de targetes de vídeo;

Flux Lliure: disponibles funcions per a captura de vídeo i cooperació amb el programari “ANPR Flux Lliure”, en formats PCI o PC104+.

Pàrquing: disponibles funcions per a captura de vídeo i cooperació amb el programari “ANPR Pàrquing”, en formats PCI o PC104+.

Especial: disponibles funcions per a captura de vídeo. Recomanada per ser utilitzada com a targeta addicional amb alguna de les anteriors si es requereixen mes de 4 entrades de vídeo. En formats PCI o PC104+.