Roegele, S.A. - Equips per temperar motlles

Single

Sistemes d'atemperación: amb un innovador disseny i comandament

Fotografia de Sistemes d'atemperación

La majoria dels sistemes d'atemperación Single estan ara equipats amb un nou mano microprocessador. La unitat SC està disponible en dos nivells de configuració, amb un interface d'usuari multilingüe, intuïtiu i pantalla a color amb capacitat per a gràfics.

Aquest comandament està equipat amb una pantalla a color amb capacitat per a gràfics, soft-keys amb un format específic, notificacions detallades de funció i alarmes d'alarma i paràmetres reals de text, missatges de text en tots els idiomes requerits, visualització gràfica de mesures i valoris límit de totes les temperatures i taxa de flux, funciónes d'ajuda amb una gamma de ràpides solucions per a alarmes, programa de control d'errors, valors requerits i funcionis rampa així com funció de magatzematge de l'historial d'alarmes.

Els interfícies digitals via RS 232, RS 485, protocols específics TTY de clients, profibus DP, CA bus, Euromap 66, SPI, Modbus i Ethernet asseguren una comunicació fiable entre les màquines i l'ordinador Master. Equipat amb un SC estàndard, els atemperadores Single ofereixen una àmplia gamma de control i opcions de paràmetres per a totes les aplicacions de control de temperatura state-of-the-art.

Quan es recomana o requereix una avançada funcionalitat, el nivell de configuració professional SC, opcional, és l'elecció ideal. A més de les característiques de la versió estàndard, aquest pack també disposa d'unes pantalles de pressió i funció limiti, interfícies analògics per a la transmissió de requeriments o valors establerts via corrent o senyal de voltatge, una selecció d'entrades de diferents sensors de temperatura, control via interconnexió amb sensors de temperatura interna i externa amb control virtual en cascada, així com un extensiu control i opcions de paràmetres per al desenvolupament de tècniques i sistemes especials.