Euspray by Eurospray Spray and Filter Technology, S.L. - Humidificadors / Deshumidificadors

Euspray Misting Cooling

Sistema per nebulizar i refrescar: redueix la temperatura de l'ambient i elimina les pólvores

Fotografia de Sistema per nebulizar i refrescar
El sistema Misting Cooling utilitza un fenomen natural com l'evaporació de l'aigua, per reduir la temperatura de l'ambient i eliminar les pólvores.

L'aigua necessita energia (= calor) per evaporar: l'aigua de la xarxa té una temperatura mitjana de 12 °C. Una vegada atomitzada en micro gotes a una pressió de 100 bar, es difon en l'ambient en forma de boira molt fina. Si la temperatura de l'aire és inferior a 25 °C, les micro partícules d'aigua sostreuen calor a l'ambient refrescant-ho.

El sistema Misting Cooling, gràcies a una sofisticada tecnologia, fa que el procés d'evaporació sigui molt ràpid i que es produeixi abans que l'aigua pugui caure al sòl, evitant que la superfície circumdant es mulli.

La nebulización extremadament fina de l'aigua produïda en l'ambient permet aconseguir una evaporació pràcticament instantània. El pas de l'estat líquid a l'estat gasós sostreu energia (calor) a l'ambient en total respecte de la naturalesa.

Les gotes d'unes poques micres de grandària són produïdes per filtres especials alimentats per bombes d'alta qualitat a una pressió superior a 70 bar.

Els sistemes Misting Cooling poden utilitzar-se en totes les condicions ambientals en les quals és impossible o resulta especialment onerós emprar un sistema de climatització tradicional o un sistema d'aire condicionat.

A més, l'eliminació de pols i pol·len redueix parcialment els efectes produïts per les al·lèrgies. Les microgotas d'aigua, en forma de boira molt fina, tenen la capacitat de capturar i fer caure les partícules de pols i pol·len al sòl, augmentant el seu pes específic.

Gràcies al sistema de control “I Control“ es pot aconseguir i mantenir el grau d'humitat requerit. Els sistemes Misting Cooling es poden instal·lar tant a l'aire lliure com en interiors.

Dissenyat i completament fabricat a Itàlia aquest sistema és capaç de: reduir la temperatura, eliminar pols i pol·len, crear barreres contra les olors, optimitzar el microclima, espantar insectes i mosquits, reduir les càrregues electrostàtiques, facilitar el funcionament dels components mecànics (radiadors, bescanviadors de calor, sistemes de ventilació, etc.). És fàcil d'instal·lar i consumeix molt poca energia elèctrica, gràcies a l'elevada eficiència de la bomba.