Danmix, S.L. - Línies de rentat i assecat per l'alimentació

Kronen Vortex

Sistema de rentat: amb una estructura modular i compacta

Fotografia de Sistema de rentat
Vortex ha estat desenvolupat amb el propòsit de donar un tractament posterior a productes prèviament rentats (com a diversos vegetals i fruites: enciams, tubercles, pomes, raïms, etc.). Aquest procés té dos objectius: ajuda a reduir la quantitat de gèrmens i col·labora a incrementar la preservació dels productes tractats. Una de les característiques principals és la seva estructura tubular (un conducte amb 150 mm Ø interior) que funciona amb la tècnica de gots comunicants.

El procés comença quan el producte entra a la tremuja d'alimentació i per mitjà de filtres laterals que creen un corrent espiral, ho integren gentil i enterament al torrent d'aigua, el qual ho condueix a la sortida del sistema al mateix temps. Aquest procés dura d'1 a 3 minuts, o fins i tot una mica més, depenent del producte. El lliurament de producte tractat pot efectuar-se per mitjà d'una placa de vibració o d'una banda transportadora. Vortex té una estructura modular i compacta. En requerir poc espai s'integra flexiblement a les instal·lacions de l'usuari i es pot adaptar sense complicació a línies de producció ja existents. Tota la canonada es desmunta ràpida i fàcilment.

El sistema Vortex, com tots els productes de Kronen, és de construcció sòlida i apta per treballar sota condicions severes. De forma opcional, pot equipés amb una estació dosificadora. És possible adaptar un dispositiu dosificador, el qual pot administrar additius (per exemple antioxidants) a més de regular i controlar valors.