Spraying Systems Spain, S.L. (Autojet) - Polvoritzadors per a pastisseria

Spraying Systems AccuCoat

Sistema de pulverización en calent: garanteix un control precís de la temperatura

Fotografia de Sistema de pulverización en calent

Spraying systems desenvolupa el sistema d'aplicació de recobriments de productes en calent AccuCoat que elimina els problemes associats a aquest procés crític. Les variacions de temperatura sovint provoquen capes excessivament gruixudes, rebutjos de productes o lots complets, embusos, retards en la producció, etc. Aquests problemes i uns altres, com el dosatge manual en alguns processos, són resolts amb el nou sistema de pulverización AccuCoat.

El sistema AccuCoat està indicat per la pulverización de xocolata, xarops, setinats sobre productes de rebosteries i fleques, pulverización de xocolata sobre postres congelades i en cons de gelats, pulverización de xocolata sobre snacks en tambors, pulverización d'oli i mantega sobre pans, crackers, pulverización de mantega sobre entrepans, pulverización de capes alimentàries, ingredients i productes barrera sòlids o viscosos a temperatura ambienti.

Aquest sistema garanteix un control precís de la temperatura, per mitjà de diversos sensors i un control d'en llaç tancat. Tota la línia en contacte amb líquid aquesta calefactada.

Des del tanc d'emmagatzematge fins al propi filtre, així com les conduccions i la pistola de pulverización, el sistema va proveït de doble camisa amb circuit d'aigua calenta per mantenir la temperatura constant en tota la línia. Fins i tot l'aire d'atomització pot ser calefactado.

La pulverización del líquid es realitza de forma precisa actuant les pistoles de forma intermitent, de forma automàtica, al pas del producte a recobrir o amb la seqüència programada. La regulació de les pressions es fa mitjançant vàlvules proporcionals a una pressió molt baixa. Amb això s'aconsegueix evitar la boirina, millorant l'acabat i amb el consegüent estalvi en producte, i neteja de maquinària. En línies amb canvi de velocitat el sistema s'ajusta automàticament a la producció aplicant la mateixa dosi, a més es poden programar múltiples lots sense necessitat de fer ajustos manuals.