Schenck Process Ibérica, S.A. represents Schenck Process Europe GmbH - Dosificadors de sòlids

Schenck ProFlex C

Sistema de dosatge: els seus components poden desmuntar-se fàcilment, per ajustar el flux o per netejar

Fotografia de Sistema de dosatge

El sistema dosificador ProFlex C de Schenck Process s'utilitza per a dosatge continu volumètric i gravimétrica de material sòlid a orri, com a pólvores i granulados.

L'equip està dissenyat especialment per als requisits de les indústries de ‘Compounding’ i ‘Masterbatch’. Els seus components poden desmuntar-se fàcilment, amb una sola eina, per ajustar el flux o per netejar.

Les construccions asimètriques del ProFlex C permeten economitzar espai, amb muntatges en parelles fins a vuit dosificadors. L'orientació del costat de la descàrrega pot canviar-se amb pocs moviments per permetre la màxima flexibilitat.

La gamma es compon de dos mòduls ProFlex C bàsics i una varietat de tremuges d'extensió, cargols i espirals per a l'adaptació a les característiques dels materials i cabals a dosar.

L'equip ProFlex C utilitza el principi d'agitació externa: el cargol alimentador, diferents elastómetros, es recarrega periòdicament i així facilita el flux del material per l'interior de l'equip i assegura la descàrrega contínua.

La geometria del tub de descàrrega ProFlex C crea una descàrrega de baixa pulsació a baixa velocitat de rotació del cargol, la qual cosa permet ampliar el rang de cabals amb dosatge constant.

L'equip ProFlex C és insensible a cops o oscil·lacions laterals gràcies al sistema de pesaje Multi-Point. El dispositiu de seguretat del transport permet transportar els equips sense risc algun.

Tots cables de senyal entre el mòdul de pesaje i el bastidor del ProFlex C se situen a l'interior d'aquest mòdul, protegits d'accions exteriors.