Rems España, S.A.U. - Videoscopis i càmeres d'inspecció

Rems CamSys

Sistema d'inspecció i anàlisi: de danys en tubs i canalitzacions

Fotografia de Sistema d'inspecció i anàlisi
Rem CamSys és un sistema molt lleuger i manejable d'inspecció mitjançant càmera, per realitzar econòmicament treballs d'inspecció i anàlisi de danys de canonades, canals, xemeneies i altres espais buits, així com per inspeccionar treballs de neteja de canonades i per a l'acceptació de noves instal·lacions o reparacions. L'escàs pes de la unitat de control, tan sols 0,4 kg, permet utilitzar el sistema en qualsevol lloc, també en zones de difícil accés. La pantalla a color 3,5” TFT-LCD convenç per imatges i vídeos brillants, els quals es poden guardar en una targeta SD per documentar els treballs. Funcionament per acumulador i xarxa.

- Unitat de control amb pantalla a color TFT-LCD . Unitat de control amb pantalla a color de 3,5” amb tecnologia TFT-LCD per a imatges i vídeos brillants, diagonal de 89 mm, 320 × 240 píxels.

- Robusta carcassa de plàstic resistent a cops i protegida contra esquitxades. Dimensions mínimes: 172 × 121 × 58 mm.

- Tecles per ajustar la intensitat lumínica dels díodes lluminosos del capçal de la càmera. Pantalla completa, zoom 2x i possibilitat d'inversió d'imatge.

- Slot per a targeta SD amb mecanisme de ressort.

- La data i hora de l'enregistrament, així com la profunditat d'inserció de la càmera, es poden incloure en les imatges i en els vídeos. Durant l'enregistrament d'un vídeo es poden capturar imatges addicionals, sense que això afecti a l'enregistrament del vídeo. Reproducció instantània dels enregistraments o transmissió a altres equips via targeta SD. Durant la reproducció de vídeos en la pantalla a color del controlador es poden efectuar captures d'imatge.

- Unitat de control unida al conjunt cable-càmera mitjançant cable d'unió de 2 m, separable per a la neteja senzilla del conjunt cable-càmera.

- Connexions insertables de cargol per substituir sense eines els conjunts cable-càmera i la unitat de control.

- Connexió USB per a comunicació directa amb PC o ordinador portàtil.

- Connexió femella per a sortida de vídeo Composite PAL/NTSC per a connexió a una pantalla externa.

- Connexió per a alimentació per xarxa / carregador Li-Ió 100 – 240 V, 50 – 60 Hz.

- Tecnologia Li-Ió. Unitat de control amb acumulador integrat Li-Ió 3,7 V, 2,5 Ah. Potent i lleuger. Alta densitat d'energia amb capacitat operativa d'aprox. 2 hores. Connexió a xarxa 100 – 240 V, 50 – 60 Hz, 13 W, per a alimentació per xarxa en lloc de per acumulador amb carregador electrònic Li-Ió integrat. Sense efecte memòria, per a un rendiment màxim de l'acumulador.

- Càmera a color especial d'alta resolució. Càmera a color especial d'alta resolució Ø 25 mm amb sensor CMOS i 8 LEDs blancs especialment lluminosos amb intensitat lumínica regulable fins a 1.700 mcd i angle de projecció concentrat per a imatges a color brillants amb il·luminació homogènia. Requereix poca llum, gràcies a la seva gran sensibilitat lumínica (0,1 Lux).

- Enfocament fix i objectiu especial amb gran angular de 70°, per reconèixer fins al més mínim detall.

- Conjunts cable-càmera intercanviables 15 Cap de càmera de Ø 25 mm, especialment petita i rodona, a prova d'aigua fins a 20 m (0,2 bar/2 MPa/29 psi) i ressort corredizo altament flexible amb estrenyiment cap al cable de prolongació, per a un avanç senzill fins i tot a través de diversos colzes de canonada.

- Cap de càmera amb robusta caputxa protectora ràpidament intercanviable de poliacrilo d'alta resistència amb cristall mineral integrat.

- Cable d'arrossegament accessible a colzes amb tècnica híbrida, amb cos de fibra òptica, cable de dades i revestiment de plàstic, molt estable, per a una llarga vida útil.

- Robusta cistella de cable, amb recobriment a la pols, de fàcil neteja.

- Tambor amb cistella giratòria, per a una senzilla extensió i recollida de cable i sensor integrat per a comptador mètric electrònic.