6TmesTallipes, S.L. - Serres per l'alimentació

Mado Selekta 3

Serres de cinta per a la indústria alimentària: ideal per als treballs a les sales d'especejament

Fotografia de Serres de cinta per a la indústria alimentària
Les serres Mado han estat dissenyades per complir les necessitats del carnisser, els obradors industrials i les plantes d'especejament. Amb vuit models diferents, Mado ofereix solucions per a totes les aplicacions possibles.

Es fabriquen en acer inoxidable d'alt grau amb un disseny que ofereix eficiència, higiene i seguretat. Tallen qualsevol producte amb un tall exacte, net i precís sense importar que sigui carn, ossos, pollastre o peix. Tots els models inclouen els requisits de seguretat com empujador, protector de la cinta regulable en altura, detector de seguretat en les portes i electrofreno.

Poden netejar-se fàcilment usant sistemes d'alta pressió. S'ofereixen a més diversos equipaments especials per als models Selekta 2, Selekta 3 i Selekta 4:

Taules fixes i mòbils en diferents mesures, tensor i guia reforçats així com motors de diferents velocitats i potències per adaptar-se a qualsevol producte. Els models amb taula mòbil es munten sobre rodaments de nylon reforçats que asseguren un funcionament precís apte fins i tot per a les aplicacions industrials més exigents.

La serra SELEKTA 4 està bàsicament dissenyada per cobrir les necessitats de la indústria. La màquina és ideal per als treballs professionals a les sales d'especejament així com en la indústria cárnica o del peix. Està disponible amb taula fixa o de corrons.

La Selekta4 es fabrica en acer Inoxidable d'alt grau amb un disseny que ofereix eficiència, seguretat i higiene. Pot netejar-se fàcilment usant un sistema d'alta pressió. Les peces de la màquina es poden desmuntar per netejar i poden reciclar-se. Això redueix els esforços a l'hora de netejar la màquina.

La Selekta4 té disponibles diversos equipaments especials: tensor i guia reforçats així com motors de diferents velocitats per adaptar-se a qualsevol producte.

La serra Selekta4 incorpora els requisits de seguretat com empujador, protector de la cinta regulable en altura, detector de seguretat en les portes i electrofreno.

Gràcies a la contrucción del chásis de la serra Selekta 4 MKB 757, la MKB 758 és per als treballs més durs de la indústria.