FM Grupo Tecnológico -

FM grupo tecnológico

Sales blanques: tancaments mitjançant panells

Fotografia de Sales blanques
FM Grup tecnològic desenvolupa i realitza el disseny i construcció de diferents àrees crítiques, sales netes o sales blanques per a sectors com poden ser l'hospitalari(quiròfans, zones d'infecciosos, zones d'inmunodeprimidos), farmacèutic(laboratoris de contenció, zona parenterals, citostàtics) alimentació, química i altres indústries adaptant-se en cada cas a les necessitats del client.

Es realitza el muntatge dels tancaments mitjançant panells sándwich amb ànima de poliestileno, llana de roca o panell d'abella i acabats en xapa metàl·lica i resina fenòlica. Aquests panells són autoportantes i es mecanitzen en obra per adaptar-se a les instal·lacions existents. El seu assemblat es realitza mitjançant machi-hembrado amb perfilería oculta i se segellen mitjançant silicona per garantir la seva estanqueïtat.

Els sostres podran ser transitables i no transitables i en tots dos casos continus o modulars. Els sòls poden ser de PVC conductius o no conductius, continus mitjançant resina epoxi i pintura epoxi.

Les trobades entre panells, sòls i sostres se segellen completament i es realitzen mitjançant perfilería corba, afavorint la neteja i evitant l'acumulació de brutícia. Les portes segons les necessitats, poden incorporar espiell, pany,rivet automàtic, enclavamiento elèctric i magnètic, avís lluminós. Les lluminàries seran estances concorde als requeriments de la sala blanca.