Clase10 Sistemas, S.L. - Software per a manteniment (GMAO)

Programari de manteniment informàtic: les avaries i incidències informàtiques són diagnosticades i resoltes

Fotografia de Programari de manteniment informàtic
Aquest programari assegura la disponibilitat del seu negoci mantenint l'estat òptim de funcionament de tots els seus sistemes informàtics.

Amb aquest servei es garanteix que tant les avaries que es produeixin en els equips com les incidències de tipus programari, seran diagnosticades i resoltes eficaçment per un equip d'enginyers especialitzats.

Aquest programari ofereix beneficis en l'estalvi en costos de la gestió TU, en la millora i optimització dels sistemes informàtics, una gestió d'actius més eficient i la disponibilitat d'un punt únic de contacte.

Es caracteritza per l'assistència tècnica in situ i suport remot per personal especialitzat, la flexibilitat en l'oferta per a un suport adequat a cada necessitat, el sistema propi de gestió i seguiment d'incidències i informació actualitzada sobre compliment d'acord amb els nivells de servei (SLA), anàlisi prèvia de la instal·lació i serveis de desplegament mitjançant maquetes de plataformes i gestió d'actualitzacions i canvis i implantació de nou equipamento.

La qualitat i seguretat dels processos està garantida per les certificacions ISO 9001 i ISO 27000.