Omnia Techonologies Iberica, S.A - Della Toffola - Premses pneumàtiques i de membrana per raïm

Omnia LT3 al LT14

Premses pneumàtiques tancades amb membranes lenticulares: els avantatges del premsatge suau en versió compacta

Fotografia de Premses pneumàtiques tancades amb membranes lenticulares
Les premses pneumàtiques de membranes lenticulares completen la gamma Della Toffola amb models especialment fàcils de manejar. Són ideals per a petites quantitats de producte i poden usar-se fins i tot en cellers amb poc espai.

El sistema de premsatge és de tipus suau per a un producte drenat sempre amb màxims nivells de qualitat.

Les dues membranes de forma lenticular, muntades sobre els fons del tambor, s'expandeixen durant l'inflat cap a la meitat del mateix pressionant al mateix temps sobretot el seu interior. Té lloc així un suau premsatge i el consegüent alliberament del líquid. Les membranes estan fixades amb un sistema que garanteix un còmode rentat i fàcil manteniment. El most drenat a 360° es canalitza en reixetes perforades, de forma circular, o millor circunferencial.

No es donen molests obstacles que redueixin el rendiment de la premsa i requereixin laboriosos manteniments: amb aquest tipus de reixetes el fluir del most garanteix el rentat continu dels orificis de drenatge.

Tots els models estan dotats d'un compressor incorporat per a l'inflat/desinflado de la membrana. No existeixen limitacions quant al tipus de producte a premsar gràcies al sistema de programació automàtica flexible i de fàcil utilització.

Una vegada acabat el premsatge, la descàrrega dels orujos comporta poc temps. Una àmplia porta facilita les operacions de rentat mitjançant un còmode accés a l'interior del tambor. Sota la premsa està situat un dipòsit de recollida i transport del most.

Models del LT 3 al LT 14.