Pierre Guerin Ibérica, S.A.U. - Dipòsits, cubes de quallar i equips de neteja de cubes

Multiclean

Plantes de neteja composta de solucions reciclades: per a la neteja de dipòsits i xarxes de canonades de procés per a les indústries alimentàries

Fotografia de Plantes de neteja composta de solucions reciclades
Les plantes de neteja Multiclean estan destinades especialment a les indústries alimentàries per a la neteja centralitzada dels equips d'un o diversos tallers de procés.

Aquestes unitats compostes estan constituïdes per diversos dipòsits verticals (capacitat dels dipòsits de 4.000 l a 20.000 l i més) i per línies d'enviament/retorno múltiples (en general de 2 a 8 línies). Treballen en productes reciclats.

El disseny d'aquestes unitats aúna totes les recomanacions de les normes EHEDG i 3A.

L'automatització completa garanteix la protecció i la reproductibilidad de les operacions, així com el control de tots els paràmetres de neteja. Està assegurada una trazabilidad total de les dades i operacions a través d'un mòdul "Audit-Trail" específic, amb base de dades SQL i informe de lots.

Les característiques de planta Multiclean són:

- Dissenyo modular i compacte amb unitats premontadas, precableadas i preprobadas, que faciliten la instal·lació, l'evolutividad i el manteniment

- Manejo a través d'una interfície d'usuari de fàcil utilització i intuïtiva: pantalla tàctil gràfica i programes Neptune desenvolupats a partir de plataformes estàndard del mercat no propietaris (WinCC-Flex, iFix, InTouch)

- Estructura de tipus autòmat, que confereix consistència i fiabilitat al conjunt

- Mòdul de recepta que permet adaptar els cicles de neteja als seus protocols i als equips que es van a netejar

- Completa trazabilidad dels esdeveniments, corbes de tendència i històrics