Spraying Systems Spain, S.L. (Autojet) - Talladors per a pa i pastisseria

PulsaJet

Pistoles per tallar pa: funcionen per doll d'aigua

Fotografia de Pistoles per tallar pa
Spraying Systems Co. presenta la seva gamma de pistoles de pulverización PulsaJet per a tall o escariado de pa per doll d'aigua. Aquestes pistoles s'accionen elèctricament a 24 Vcc amb una operació d'obertura/tanqui de fins a 10.000 cicles per minut. Gràcies a això, es pot realitzar el tall per doll d'aigua de forma neta, precisa i sense degotejos.

Entre els avantatges del tall per doll d'aigua es troben les següents: major velocitat de producció permesa; menors costos i temps de manteniment i reducció de problemes de contaminació creuada. A més, s'eviten les parades de línia per desplaçament del pa en pegar-se en la fulla especialment en pans petits.

Així mateix, desapareix el risc de dany amb les fulles durant la neteja i manteniment de l'equip de tall i s'eviten els problemes associats al trencament de fulles (no detecció pels sistemes magnètics de detecció). Tot això, permet majors possibilitats de creació de diferents varietats de cort.

La pistola PulsaJet és molt compacta i s'instal·la en espais reduïts. Compta amb un pes de sol 260 grams i es fabrica en acer inoxidable. S'aprecia també múltiples orificis calibrats per ajustar-se a les diferents varietats de massa.