Maconse - Peladores de fruits

Peladoras químiques per a fruits: per a préssec, pebrot, tomàquet, etc

Fotografia de Peladoras químiques per a fruits
Per eliminar les pells de fruits i productes vegetals com a préssec, pebrot, tomàquet, etc. Aquest tipus de pelat és molt apropiat per no danyar la superfície del producte que queda llisa i perfecta.

El disseny de la peladora química s'orienta específicament a l'escaldat i eliminació de pell dels aliments. La indústria agroalimentària és la principal demandant de màquines d'aquest tipus. La peladora química està fabricada en acer inoxidable de la més alta qualitat per evitar qualsevol alteració en les qualitats del producte quan entra en contacte la màquina.

El funcionament de la peladora química consisteix en la descàrrega del producte a la zona d'entrada de la màquina, aquest producte es diposita a orri per aprofitar al màxim l'ample de la màquina. i una banda d'acer inoxidable ho desplaçarà al llarg de tota la màquina. Aquesta banda és traccionada per un eix amb un tractament de vulcanitzat, per obtenir una perfecta adherència de la banda amb l'eix, i lliscada per una pistes constituïdes per corrons d'arnite, aconseguint així que la banda descrigui un moviment lineal i constant.

En el desplaçament del producte sobre la banda transportadora est rep el següent tractament:

En primer lloc, a l'entrada del producte en la màquina, es projecta sobre est, vapor a pressió per un serpentín, per preparar-ho per al següent punt del procés en el qual se li aplica al producte una cortina d'aigua amb insulsa caústica, mitjançant unes cataractes que apliquen el fluid barrejat directament sobre el producte, una vegada aplicada la barreja d'aigua amb insulsa. El producte va avançant sota un serpentín de sustentació tèrmica que manté el producte a la temperatura adequada perquè la barreja del fluid actuï sobre el producte durant un temps prefixat. Després d'aquests punts del procés, com a últim pas, el producte passa per sota d'un serpentín que aplica aigua freda mitjançant unes dutxes al producte, eliminant la pell i deixant el producte preparat per seguir el procés de fabricació benvolgut.