FM Grupo Tecnológico - Instal·lacions hospitalàries

FM grupo tecnológico Station Transfer

Panells de transferència d'aigua: control de paràmetres fonamentals

Fotografia de Panells de transferència d'aigua
El Panell de Transferència d'aigua és un element necessari en la instal·lació de refrigeració dels equips d'electromedicina, que permet el control de diversos paràmetres fonamentals, tals com el cabal, la temperatura i la pressió d'aigua. Aquests panells de transferència són habitualment instal·lats a la sala tècnica i poden portar incorporats un sistema de control remot per al control de l'enfriadora d'aigua ModBus RS485.

En moltes ocasions l'enfriadora d'aigua, encarregada de proporcionar aigua freda al sistema, necessita ser instal·lada en un àrea externa relativament distant i moltes vegades de difícil accés. FM GrupoTecnológico ha incorporat sistemes de control remot que permeten operar sobre l'enfriadora des de la sala tècnica adjacent a la sala d'exploració.

Opcionalment disposen d'un kit d'emergència amb aigua perduda en cas de fallada del la enfriadora. Aquest sistema és especialment important en refrigeració de la ressonàncies magnètiques, a causa que el compressor d'heli ha d'estar 24 hores en refredament per evitar l'evaporació de l'heli, en cas de fallada. Els panells de transferència surten de la fàbrica totalment provats, amb instruccions per al seu correcte funcionament, de manera que l'usuari no tingui dubte a l'hora de manipular aquest equip.