Roegele, S.A. - Maquinària de termoconformat

Mètode per in-line deep-drawing de petites ampolles: optimització de costos de logística, manipulació i fins a un 36 % en matèria primera

Fotografia de Mètode per in-line deep-drawing de petites ampolles
Els termes “moderi preparada“ i “menjar funcional” estan inevitablement units a la imatge d'una persona bevent un yogurt o begudes similars d'una petita ampolla. La tendència que s'ha anat incrementant fa algun temps no es limita únicament als iogurts per beure, sinó que s'estén a molts sectors de la indústria alimentària.

El consumidor actual no vol perdre el seu temps menjant amb cullera, però sí prendre un snack fresc i saludable de manera fàcil i ràpida. Per aquesta raó es va descobrir l'ampolla de porcions. Amb aquesta ampolla, els productes estan llests per ser consumits directament des de la nevera tant a casa com en el treball, per a activitats esportives i jocs en el seu temps lliure.

Fins ara, aquests envasos solament es produïen per procés d'injecció o bufat.

Ja que des de l'àrea de la termoconformació sempre s'ha pensat que aquest sistema implica una reducció substancial de costos. Illig, especialitzat en la fabricació de màquines de termoconformació, ha desenvolupat un mètode per l'in-line deep-drawing d'aquestes ampolles.

La moldeadora d'ampolles BF 70 pot ser operada com a màquina individual i també amb una interconnexió directa amb nous o ja existents estacions d'ompliment i segellat. Un alt grau de llibertat de disseny al costat d'un cicle molt ràpid i una línia de rendiment fa possible la producció de l'ampolla directament on es produeix la necessitat. D'aquesta forma no només s'estalvien costos de fins a un 36 % en matèria primera, sinó també de logística i manipulació.