Timpolot - Mesuradors de pH

NWK-Technology GmbH pH*K21

Mesuradors de pH: permet emmagatzemar 4.000 mesures

Fotografia de Mesuradors de pH
El mesurador pH*K21 ha estat dissenyat i optimitzat per determinar la qualitat i destaca pel seu curt temps de resposta (uns 3 segons per estabilitzar el valor).

L'electrode està protegit per un encapsulat d'inoxidable que es retreu al moment de la mesura i evita el trencament per una mala manipulació.

La memora integrada permet emmagatzemar 4.000 mesures. Cada registre està format per 2 mesures (amb els valors de data, hora, marca i nombre consecutiu de registre) de, per exemple el pH-1 a 45 minuts post-mortem i el pH-2 a 24 hores post-mortem. El pH-2 queda automàticament relacionat amb el pH-1.

El pH*K21 és altament eficient, permet processar 600 mesurades/hora amb una autonomia de bateria de 10 hores. Incorpora un port RS-232 per comunicar-se amb una impressora o PC. Aquesta connectivitat facilita la integració en sistemes robotitzats de mesura de pH com la màquina PH120 de Timpolot.

La seva carcassa d'alumini ho fa totalment impermeable a la humitat i assegura una llarga vida de funcionament en ambients agressius com els de la indústria alimentària.

Per a ús en escorxadors, sales d'especejament i recepció de matèria primera.