Horiba UK Ltd. - Northampton Office - Mesuradors de pH

Horiba Laquatwin B-712

Mesuradors de pH: amb un elèctrode pla per al mesurament de microvolúmenes

Fotografia de Mesuradors de pH
Mesurador de pH a prova d'aigua amb una gran pantalla LCD. Aquest equip incorpora un elèctrode pla per al mesurament de microvolúmenes. L'elèctrode reemplazable fa ús del mateix principi de mesurament que l'elèctrode de conductivitat tradicional.

El pHmetro és confiable i molt fàcil d'usar. Triga tan sols uns segons per donar un resultat, per la qual cosa es converteix en un instrument ideal per a les anàlisis en el camp. Els mesuradors són perfectes per als professionals de laboratori i els tècnics de terreny. Aquesta eina pot ser útil per a la presa de decisions en dur a terme inspeccions de qualitat, ja que proporciona una avaluació immediata del valor de conductivitat en moltes aplicacions.

Aplicacions: anàlisi d'aigua dolça (pluja, rius, llacs, deus), aquaris, aigües residuals, anàlisis del sòl per a una agricultura millorada, anàlisi de la frescor dels aliments. Fermentació i elaboració de la cervesa, laboratoris de recerca, controls de qualitat de productes mèdics i cosmètics, odontologia preventiva, educació escolar, etc.

Característiques:

- Calibratge automàtic: reconeix les solucions de calibratge. L'usuari pot triar calibratges en un o dos punts.

- Compensació de temperatura.

- A prova d'aigua (IP67).

- Detecció de l'estabilitat del resultat.

- Apagat automàtic (30 minuts).