Lleal, S.A.U. - Barrejadores de sòlids

Lleal Process MGR

Mescladores granuladoras

Fotografia de Mescladores granuladoras
Les Mescladores granuladoras MGR han estat desenvolupades amb la finalitat d'optimitzar els processos de barreja, granulació i assecat de sòlids en pols, en un mitjà net, sense manipulacions i en un únic procés de fabricació, ja que en una sola operació el TRI-CHOP barreja, humecta sòlids mitjançant líquids aglutinants, granula i seca.

Aquests equips estan concebuts, tant pel seu disseny com pels materials de construcció, tenint en compte les normatives GMP i FDA i està dotat dels sistemes de seguretat mecànics i elèctrics conforme a les normatives CE.

Com a elements d'agitació, aquest equip està proveït d'un doble sistema: una tripala i un cotador “chopper”, que realitzen les operacions de barreja i granulació. El sistema d'agitació està instal·lat en la tapa, no disposa de cap tipus de cargols interiors, la qual cosa implica que el seu disseny sigui net i sense punts de contaminació.

El procés de barreja ho realitza l'agitació tripala que ocupa tot el diàmetre interior de la cuba i que té un ajust mínim amb el fons pla de la cuba, la qual cosa impedeix acumulacions de producte en aquest. El seu especial i robust disseny amb cares inclinades faciliten la conducció del producte cap a l'eix desterronador o “chopper” per a la posterior fase de granulació.

Quant a l'agitació “chopper”, aquest té un paper molt important en l'operació de granulació, ja que aquest sistema d'agitació consisteix en un joc de fulles desterronadoras d'altes revolucions. En els moments d'humectación del producte, aquesta agitació va trencant els trossos que tendeixen a aglomerar-se, provocant juntament amb el procés d'assecat l'efecte de granulació. A l'interior de el “chopper”, existeix una sonda de temperatura amb la qual controlem la temperatura del producte, ja que és on es genera major energia i per tant es tracta del punt més crític.

La tapa de l'equip està muntada en posició fixa i preparada per realitzar una hermeticidad excel·lent al buit, assegurada, a més, per la pressió exercida pel sistema hidràulic de la cuba. La tapa disposa de diferents accessoris que permeten la introducció de sòlids i de líquids de granulació; la connexió i control del buit i la visualització del procés de treball mitjançant un punt de llum amb un llum halogen.

Aquest equip es pot completar amb diversos elements opcionals segons les necessitats de l'usuari, com per exemple:

Bombes dosificadores

Grups de buit

Sistemes de control automàtic per a la càrrega i la temperatura

Boles de neteja CIP

Calorifugado mitjançant triple càmera (per al manteniment de la temperatura interior de la cuba)

Sistema de fluidificación d'aire pel fons de la cuba (per accelerar el procés d'assecat del producte)

Triturador d'aglomerats en el fons (per homogeneïtzar la granulometria del producte i eliminar possibles grumolls que no hagi trencat el “chopper”).

Registre de paràmetres

Protecció mecànica i elèctrica de l'equip per treballar en àrees classificades.